call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Isolatieglas gelaagd

v.a. 73,21 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • De glasdikte van de buiten- en binnenruit met daar tussen de spouw, vormen samen de opbouw van het dubbel glas. Voorbeeld: 5-4 met spouwbreedte van 13 mm, geven een totale dikte van 22 mm.

    De spouw is het grijze kader tussen de binnen- en buitenruit. Om het gelaagd isolatieglas de isolerende werking te geven, is de spouw gevuld met lucht.

    Montagematerialen toevoegen? (optioneel)

Productomschrijving

Isolatieglas gelaagd, met luchtvulling in de spouw

De levertijd voor isolatieglas gelaagd is gemiddeld 20 tot 30 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout is de doorlooptijd 20 tot 25 werkdagen.

* Momenteel is de vraag naar isolatieglas extreem hoog. Hierdoor kan het zijn dat de genoemde levertijd van dit glastype overschreden gaat worden.

Uiteraard zullen wij het niet nalaten eerder te leveren daar waar het kan.

Dubbel gelaagd glas is opgebouwd uit één of twee glasbladen, voorzien van een folie laag. De folie zorgt ervoor dat bij glasbreuk, de glasscherven aan elkaar blijven plakken. Dit voorkomt verwondingen, bovendien werkt het inbraak vertragend. Hoe meer lagen PVB folie, hoe langer het duurt voor een inbreker om door het gelaagde dubbel glas heen te breken.

Op de volgende manier wordt een gelaagde ruit aangeduid:

44.2 = twee ruiten van vier millimeter dikte, voorzien van twee lagen folie. (glasdikte is 8,76 mm)
33.1 = twee ruiten van drie millimeter dikte, voorzien van een folie laag. (glasdikte is 6,38 mm)

Eén laag folie is 0,38 mm dik.

Gelaagd isolatieglas kan eenzijdig gelaagd zijn, bijvoorbeeld 4-33.1 (standaard binnenruit en gelaagde buitenruit) of tweezijdig gelaagd 33.1-33.1 (zowel de binnenruit als de buitenruit gelaagd). Zijn beide ruiten van gelaagd glas, dan is het dubbel gelaagd glas.  De keuze voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd hangt af waar het risico op glasbreuk kan zijn. Anders gezegd, aan die zijde van het glas waar een doorval of breuk risico is, dan is het verstandig om gelaagd glas toe te passen.

De spouw van gelaagd isolatieglas is gevuld met lucht, wat zorgt voor een prima isolatie. Als je op zoek bent naar nog beter isolerend glas, kies dan voor HR++ gelaagd glas. Dit type glas is iets duurder maar de investering verdien je snel terug door een besparing op de stookkosten.

Gelaagd isolatieglas voldoet aan de NEN-norm 3569 voor veiligheidsglas

Het gelaagde dubbel glas kan worden toegepast op plaatsen waar een doorvalbeveiliging noodzakelijk is. Het voorkomt dat je door het glas heen kan lopen of vallen. Dubbel glas gelaagd wordt toegepast bij een schuifpui, etalageruit en in kozijnen waar de ruit tot op de grond doorloopt.

De fabrieksgarantie is standaard 10 jaar. Ben je op zoek naar gelaagd isolatieglas? Glaswebwinkel levert glas voordelig en snel in heel Nederland.

Zoek je standaard dubbel glas wat niet is gelaagd? Kijk dan bij het assortiment isolatieglas of thermopane glas.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Het is van groot belang dat je de juiste dikte van de binnenruit en buitenruit van het dubbel gelaagd glas berekend. Rekening houden met afmeting, de winddruk en de hoogte (verdieping) waarop het dubbel glas gemonteerd gaat worden is via de informatie over de windlast berekening dubbel glas eenvoudig te bepalen.

De noodzakelijke materialen om glas te zetten. Wij hebben ze op een rijtje gezet:

Een aantal glas artikelen die je altijd nodig zal hebben om een ruit vakkundig te plaatsen zijn:

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
10

Uitstekend

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles goed gegaan en zou [...]
30 november 2022 Leerdam
2020 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10