call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Thermopane glas

Resultaten

Toont alle 3 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Thermopane glas bestellen is wat je wilt als je je huis goed wilt isoleren. Tegenwoordig is een raam van enkel glas alleen niet meer voldoende wanneer je je huis wilt beschermen tegen de koude lucht van buiten en de temperatuur in huis beheersbaar wilt houden. Met thermopane glas bespaar je flink op je energiekosten en verhoog je de waarde van je huis met een verbeterd energielabel. In de webshop van Glaswebwinkel.nl kan je verschillende soorten en maten thermopane glas bestellen tegen scherpe prijzen.

Wat is thermopane glas?

Thermopane glas is eigenlijk een chique benaming van dubbel glas, met dezelfde eigenschappen en kenmerken. De aanduiding thermopane is nog steeds in gebruik, als verwijzing naar de producent die voor het eerst dubbel glas aan de man bracht. De technieken om je huis optimaal met glas te isoleren zijn sindsdien sterk verbeterd, thermopane is binnen de verschillende toepassingen van dubbel glas de meest eenvoudige. Twee ramen van enkel of gelaagd glas worden daarbij verbonden met een tussenruimte, gevuld met lucht. Deze tussenruimte, ook wel spouw genoemd, zorgt voor de isolerende werking van het glas. Voor een nóg betere isolatie kan je voor dubbel glas gaan waar de spouw gevuld is met argongas, wat koude lucht nóg beter buiten houdt.

De voordelen van thermopane glas:

  • Thermopane glas zorgt voor een goede isolatie van je huis, waarmee je temperatuur binnenshuis beheersbaar houdt en je flink bespaart op je energiekosten.
  • Het gebruik van thermopane verhoogt indirect de waarde van je huis, doordat je met het dubbele glas verzekerd bent van een verbeterd energielabel.
  • Thermopane glas werkt ook geluidswerend, prettig als je te maken hebt met veel en zwaar geluid in de directe omgeving van je huis.
  • Met thermopane glas houd je de kou buiten, maar de kwaliteit van het transparante glas zorgt er wel voor dat de lichtinval in je huis optimaal blijft.

Wat heb je nodig om thermopane glas goed te monteren?:

Handige glas artikelen die het makkelijk maken om het isolatieglas goed en vakkundig te monteren zijn:

De kunststof glasblokjes kunnen ook besteld worden in een klein verpakking van 100 stuks.

Thermopane glas bestellen via Glaswebwinkel.nl

In onze webshop hebben we verschillende soorten thermopane glas waar je uit kunt kiezen. Naast het ‘gewone’ isolatieglas dat met lucht of argongas gevuld is, kan je ook voor een variant met gelaagd glas gaan. Je profiteert dan van dezelfde mate van isolatie, maar het gelaagde glas is een stuk steviger. Handig als je op zoek bent naar glas om geluid buitenshuis te houden en inbraakgevoeligheid tegen te gaan. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat het moeilijk breekt en als er op de een of andere manier toch een breuk in het glas ontstaat, valt het niet in talloze scherpe stukjes uiteen, maar blijft het zoveel mogelijk één geheel.

We werken bij Glaswebwinkel.nl met de beste glasproducenten, je bent dus verzekerd van topkwaliteit thermopane glas wanneer je dit bij ons bestelt. Door scherpe afspraken te maken met onze leveranciers kan je het glas ook tegen scherpe prijzen bij ons afnemen. Is het totale orderbedrag hoger dan € 500,- dan leveren we de glasbestelling gratis bij je thuis of op kantoor af. Je kan het glas natuurlijk altijd zelf in Apeldoorn komen afhalen. Een goede gelegenheid om gelijk het beste glasgereedschap en de benodigde glaszetartikelen mee te nemen welke je vooraf al hebt besteld via de webshop, zodat je thuis direct met het thermopane glas aan de slag kunt.

Toeslag bij grote oppervlakken

Bij bestelling van glas breder of hoger dan 3100 mm of met een totaaloppervlak van meer dan 4 m2, wordt achteraf een lengtetoeslag in rekening gebracht. Wil je een dergelijke ruit bestellen, vraag dan eerst een offerte aan bij ons door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Makkelijk en goed

Makkelijk bestellen, vlot geholpen bij afhalen
23 mei 2024 Garderen
10

Super bedrijf, flexibel en communicatief sterk

Hartelijk dank voor de levering van het glas. Perfecte maten en [...]
22 mei 2024 Lekkerkerk
7

uitstekend

duidelijke website, op tijd geleverd, ook geen probleem als het [...]
22 mei 2024 Oosterwolde Gld
2364 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10