call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Kunststof glasblokjes zijn essentieel om glas te zetten.

Werk je regelmatig met glas dan kan je niet om het gebruik van kunststof stelblokjes heen. Voor jou als glaszetter of handige doe-het-zelver zijn glasblokjes een vast onderdeel van de glaszetartikelen waarmee je het zetten van glas betrouwbaar uitvoert. Met de juiste glas blokjes wordt schade aan het glas voorkomen, doordat het de sponning van het kozijn niet raakt. Alle soorten en maten glasblokjes zijn direct en eenvoudig in onze webshop te bestellen.

Glasblokjes gebruiken bij het glasplaatsen

De meeste stelblokjes worden gemaakt van kunststof. Met goede reden, want het glas dat in jouw kozijn gezet is zal continu tegen deze glasblokjes aandrukken. Doordat ze gemaakt zijn van kunststof of vergelijkbaar materiaal voorkom je daarmee schade aan de ruit. Afhankelijk van de dikte van de ruit die je gaat plaatsen is het verstandig om ten opzichte van die maat altijd 2mm extra breedte te nemen voor de glasblokjes. Dat zorgt ervoor dat het glas altijd een beetje ruimte heeft om mee te bewegen en je zeker weet dat jouw ruit de sponning van het kozijn niet raakt.

De ondersteunende blokjes zorgen er ook voor dat glas niet gaat schuiven. De sponning van een kozijn loopt namelijk meestal schuin af. Wanneer je daar geen keggen plaatst dan is de kans groot dat de ruit gaat bewegen en zal het glas sneller beschadigen.

Voor het monteren van neuslatten zijn de neuslatclips uitermate geschikt.

Glasblokjes bestellen via Glaswebwinkel.nl

In de webshop van Glaswebwinkel.nl hebben we alle soorten en maten glas blokjes op voorraad. We weten als geen ander dat glas voorkomt in diverse breedtes en vormen en natuurlijk ook dat elk kozijn weer een eigen structuur heeft. Wanneer je het glas gaat zetten heb je dus glasblokjes nodig die je op elke situatie kunt toepassen. Heb je een glaszetklus met veelal hetzelfde soort glas dat je gaat plaatsen, dan hebben we kunststof glasblokjes per 100 in één verpakking zitten. Heb je te maken met verschillende glasdiktes dan kan je in onze webshop ook een combibox glasblokjes bestellen.

Net als alle andere glaszetartikelen verkopen we onze glasblokjes alleen van de bekende A-merken. Wil je meer weten over de juiste toepassing en mogelijkheden van glasblokjes, neem contact op met onze klantenservice. Wij weten alles over het gebruik van de juiste glaszetartikelen. Elke bestelling in onze webshop wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10