Spiegel op maat
spiegel op maat blank

Spiegel op maat

Vanaf €21.60 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: ,
Tags: ,
Prijs: €21.60 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 0 €
    • 7 €

Aantal


Productbeschrijving

Spiegel op maat, zonder geslepen randen, zijn prima geschikt om in een lijst of frame aan de muur te plaatsen.

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Bestel eenvoudig uw spiegel op maat bij Glaswebwinkel.nl. Spiegels zonder randafwerking worden hoofdzakelijk gebruikt om in een mooie lijst te plaatsen. Kies voor een spiegel op maat waarbij de randen wel zichtbaar blijven en/of aangeraakt kunnen worden, altijd voor een spiegel met een geslepen plat poly randafwerking.

Hoe dik is een spiegel op maat, wat kan ik het beste kiezen?

De totale afmeting (breedte x hoogte) bepaalt welke spiegeldikte het best geschikt is. Hierbij een goede indicatie welke dikte wij adviseren bij de volgende oppervlakten:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Hoe kan een spiegel gemonteerd worden aan de wand?

Voor de spiegelbevestiging aan de wand zijn een aantal mogelijkheden. De meest gebruikte montagemethoden zijn het plakken d.m.v. dubbelzijdig spiegeltape en/of door gebruik te maken van spiegelkit. De combinatie van deze twee opties zorgen voor een uitstekende hechting aan de muur. Voor de directe hechting wordt het dubbelzijdige spiegeltape gebruikt en voor verlijming op lange termijn is de Mirrorfix MS spiegellijm prima geschikt.

Wilt u de mogelijkheid hebben om een spiegel nog eens te verplaatsen en eenvoudig van de muur te tillen, dan is de spiegelbevestiging set het best geschikt.

Lengtetoeslag bij een spiegel op maat:

Bestelt u een spiegel met een afmeting (breedte of hoogte) groter dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan. Stuur ons dan een bericht naar info@glaswebwinkel.nl.

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting, vochtige omgeving en onvoldoende ventilatie, dat kan dit de verzilverde spiegellaag aantasten.

Klik op de volgende link voor meer achtergrond-informatie en de geschiedenis over spiegels op maat.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegel op maat” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…