call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel op maat

v.a. 21,90 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Spiegeldikte

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Spiegelbescherming / verpakking

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

  • 0
  • 8.5
Productomschrijving

Spiegel op maat gemaakt

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter. Mocht de maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Spiegels in huis zijn onmisbaar. Spiegels zijn ook niet alleen decoratief, maar kunnen ook functioneel zijn. Vrijwel iedereen heeft ergens wel een spiegel in huis hangen. Vaak zien wij ze terugkomen in de badkamer en op het toilet maar een geslepen spiegel in de woonkamer of slaapkamer zijn ook populair.

Het hebben van spiegels in huis brengt ook enkele voordelen met zich mee:

 • Een spiegel maakt de ruimte groter, voor eigenlijk elke kleine ruimte geldt dit.
 • Een spiegel reflecteert ook licht van buiten. Daardoor wordt een ruimte lichter door het gebruik van spiegels. Bovendien wordt niet alleen buitenlicht weerspiegeld, maar het licht van lampen in huis ook. 
 • Een kaal stukje wand kun je natuurlijk oplossen met een spiegel op maat. Meestal is een spiegel ook nog eens een stuk goedkoper dan een groot kunstwerk bijvoorbeeld.
 • Door de verschillende kleuren spiegels past er in ieder interieur wel eentje

Spiegel op maat zonder geslepen randen

Alle spiegels op maat worden standaard onafgewerkt geleverd. Dit houdt in dat de spiegel op de juiste maat wordt gesneden en worden verzonden met scherpe randjes. Een spiegel zonder geslepen randen kun je gemakkelijk gebruiken zodra je om de spiegel een lijst of frame heen doet.

Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Geslepen spiegel op maat

Naast een spiegel op maat zonder geslepen randen bieden wij ook spiegels aan met plat poly geslepen randen. Hierbij wordt de spiegel netjes afgeslepen waardoor alle randen netjes glad worden gemaakt. Op het moment dat je alleen de spiegel ophangt zonder lijst of frame adviseren we dat je kiest voor afgeslepen randanden.

Wanneer heb je veiligheidsfolie op je spiegel nodig?

Veiligheidsfolie op een spiegel is een doorzichtige laag die achter op de spiegel wordt aangebracht. Veiligheidsfolie voorkomt dat als glas afbreekt, er splinters vanaf komen. Door de folie blijven de glassplinters vastzitten aan het folie en voorkom je dat de splinters op de grond vallen. Een spiegel met veiligheidsfolie is door het laagje letselbeperkend. Dit wordt ook wel een veiligheidsspiegel genoemd.

Wanneer er een kans is dat de spiegel kapot zou kunnen gaan en hierdoor stukken glas naar beneden vallen dan adviseren wij om toch te kiezen voor een veiligheidsspiegel. Je moet hierbij denken aan locaties waarbij de mogelijkheid er is om tegen de spiegel te vallen. Een kleine spiegel boven de wastafel hoeft dus bijvoorbeeld geen veiligheidsspiegel te zijn maar je zou het wel kunnen overwegen in bijvoorbeeld een sportschool of in een pashokje waar je een grote spiegel hebt hangen.

Veiligheidsspiegel op maat
De folie aan de achterzijde zorgt dat de spiegel letselveilig is

Er zit wel een prijsverschil tussen een veiligheidsspiegel en een normale spiegel. Hier zou je je niet door moeten laten leiden, veiligheid is namelijk heel erg belangrijk. Glas kan ernstig letsel veroorzaken bij ongelukken. 

Mocht je het lastig vinden dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@glaswebwinkel.nl

Welke dikte spiegel kun je het beste kiezen?

De totale afmeting bepaalt welke spiegeldikte het best geschikt is. Hierbij een goede indicatie van welke dikte wij adviseren bij de volgende oppervlakten:

 • Bij een spiegel op maat kleiner dan 1m² adviseren we een dikte van 4 mm
 • Bij een spiegel op maat van 1m² tot 3m² adviseren we een dikte van 6 mm
 • Bij een spiegel op maat groter dan 3m² adviseren we een dikte van 8 mm

Hoe kan de spiegel gemonteerd worden?

Een spiegel op maat bevestigen kun je op verschillende manieren doen. De meest gebruikte montage methode is het plakken van de spiegel door middel van dubbelzijdig spiegeltape en meestal gecombineerd met spiegelkit. De combinatie van deze twee opties zorgen voor een uitstekende hechting aan de muur. Voor de directe hechting wordt dubbelzijdig spiegeltape gebruikt en voor de verlijming op de lange termijn is de spiegellijm een goede oplossing.

 

Wil je de mogelijkheid hebben om een spiegel nog eens te verplaatsen en eenvoudig van de muur te tillen, dan is de spiegelbevestigingsset het beste geschikt.

Spiegelbevestigingsset
Spiegelbevestigingsset

 

Ovale spiegels en ronde spiegels

Ronde en ovale spiegels zijn tegenwoordig erg populair. In verschillende ruimte in huis kan je ook een ronde spiegel kwijt. De ronde of ovale vorm van een spiegel kan voor dat extra stukje contrast zorgen in ruimtes met veel rechthoekige vormen.

Een ronde kapperspiegel bevestigd aan de muur van een kapsalon
Ronde spiegel in een kapsalon

Een ovale spiegel is bij Glaswebwinkel nog niet online te bestellen, we zijn aan de achterkant hard bezig om dit ook in onze website te krijgen. Wel kan je een ovale spiegel bij ons bestellen via de email. Dit kan je doen door een email te sturen naar info@glaswebwinkel.nl. Het is wel belangrijk om de juiste hoogte (H) en breedte (W) mee te mailen. Als je ook nog een schets mee zou kunnen sturen dan is het voor ons extra duidelijk!

Wanneer kies je voor een gekleurde spiegel op maat?

Een gekleurde spiegel kan je minder goed gebruiken als functionele spiegel. Bij een normale spiegel zie je heel goed de kleur en je daadwerkelijke spiegelbeeld. In een bronze of een grijze spiegel ziet het er toch net iets anders uit. Bij een grijze spiegel lijkt het er een beetje op alsof er te weinig licht is en hierdoor is het lastig om details te zien in de weerspiegeling. Maar een gekleurde spiegel kan wel een extra accessoire zijn voor je interieur.

Lengtetoeslag bij een spiegels op maat

Bestel je een spiegel met een afmeting (breedte of hoogte) groter dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4m², dan wordt er achteraf een lengtetoeslag in rekening gebracht. Mocht je dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst een offerte bij ons aan. Dit kun je doen door een mailtje te sturen info@glaswebwinkel.nl

De spiegels van Glaswebwinkel zijn alleen geschikt voor gebruik en montage binnenshuis. Voor een spiegel op maat in de tuin zijn onze maatwerk spiegels helaas niet geschikt.

Meer inspiratie voor spiegels? Kijk dan hier

Verpakking en levering

Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wil je de spiegel toch verpakt ontvangen? Dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Het maximaal te verpakken formaat is; korte zijde maximaal 1000 mm en de lange zijde maximaal 2000 mm. Buiten deze afmeting is verpakken niet mogelijk.

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling bij ons af in het magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter. Mocht de maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren

Spiegel op maat bestellen bij Glaswebwinkel.nl

De spiegels in onze webshop zijn te bestellen in 4, 6, en 8 millimeter. Kies je voor een afmeting groter dan 3100 mm of met een totale oppervlakte van 4m², dan vragen we je een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl. Op basis van de doorgegeven afmetingen sturen we je snel een offerte op maat. Ook voor advies bij het samenstellen kunnen wij je helpen.

Bestel je glas via Glaswebwinkel.nl dan bezorgen we deze door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Is het totaalbedrag van je bestelling hoger dan € 500,- dan brengen we geen verzendkosten in rekening. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van je spiegel op maat.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Snelle service en vriendelijke klantenservice!

Ik heb mijn spiegel voor in het toilet hier besteld. [...]
11 mei 2022 Oostzaan
10

Correcte levering van hetgeen besteld is.

Bij afhalen van het product werd ik zeer vriendelijk geholpen. [...]
10 mei 2022 Dronten
8

Op tijd en compleet, vriendelijk behandel

Op tijd en compleet, vriendelijk behandel
10 mei 2022 Emmen
1864 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10