call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Siliconenkit

v.a. 8,88 excl. BTW
10,74 incl. BTW

Siliconenkit bestellen?

Wil je de Siliconenkit NO van Den Braven eenvoudig bestellen? Siliconekit is een soort lijm of afdichtingsmiddel dat gemaakt is van siliconenrubber. Het is een veelzijdig product dat gebruikt kan worden om lekkages te repareren, afdichtingen aan te brengen of objecten aan elkaar te lijmen. Glaswebwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment voordelige en kwalitatief hoogwaardige kitten, waaronder ook siliconen kit. De siliconenkitten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver grijs, manhatten grijs, bruin en transparant. De kit is verpakt per koker van 310 ml. Gebruik voor het verwerken altijd een geschikte kitpistool of kitspuit. De verwerking is voor een professionele gebruiker als voor een minder geoefende klusser prima toe te passen.

Wanneer gebruik je deze siliconen kit van Den Braven?

De siliconen kit NO is speciaal gemaakt om te gebruiken voor metselwerk, het toepassen in beglazingssystemen, badkamers, keukens. De siliconen kit is een neutrale veelzijdige kit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Helaas is de kit niet overschilderbaar.

Ongeopend is de kit bij een temperatuur tussen de vijf en vijfentwintig graden celsius minimaal twaalf maanden houdbaar.

Hierbij een instructiefilmpje toepassing siliconenkit Denk er onder andere altijd aan om de ondergrond vetvrij en vrij van stof te maken. Dit zal het beste resultaat geven en de verwerking vergemakkelijken.

Algemeen kenmerken van de Den Braven siliconen kit:

 • Uitstekend bestand tegen schimmels (schimmelwerend).
 • Gemakkelijk te verwerken met een kitpistool.
 • Bestendig tegen water en veel reinigingsmiddelen
 • Hecht uitstekend op gladde oppervlakken zoals glas, keramiek, porselein en geglazuurde tegels e.d. zonder primer.
 • Siliconen kit is helaas niet overschilderbaar.
 • Ruikt haast niet.
 • Pakt uitstekend aan zonder primer op de meeste ondergronden.

Let op: de siliconenkit is niet geschikt voor gebruik in de aquariumbouw.

Hoe kan je eenvoudig de siliconen kit aanbrengen?

 1. Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de siliconenkit wilt aanbrengen schoon en droog is. Verwijder eventuele oude lijmresten of stof met een schoonmaakmiddel en een doek.
 2. Snij het puntje van de kitkoker open. Houd hierbij rekening met hoeveel siliconenkit je nodig hebt en hoe dun of dik je het wilt aanbrengen.
 3. Breng de siliconenkit aan op het oppervlak met een constante druk op koker kit, door een goed kitpistool te gebruiken. Verwijder oneffenheden en maak de kit eventueel glad met een spatel.
 4. Laat de siliconenkit volledig uitharden voordat je het oppervlak belast. Dit kan enkele uren tot enkele dagen duren, afhankelijk van de dikte van de kit en de omgevingsomstandigheden.
 5. Verwijder eventuele overtollige kit met een schraper of een mes voordat het volledig is uitgehard. Gebruik eventueel een siliconenkit-verwijderaar om de restanten te verwijderen.

Verzending siliconenkit NO Den Braven / Zwaluw 

Bestel de Siliconenkit NO eenvoudig en voordelig in de webshop bij Glaswebwinkel.nl. De meeste kitten hebben wij ruim op voorraad en daarom snel in huis. De gemiddelde levertijd van kit en glaszetartikelen is 1 tot 2 werkdagen. Heb je zowel glas als artikelen besteld, dan zullen de glasartikelen in de meeste gevallen apart, per pakketpost aan je worden verzonden. Ook is het mogelijk om het glas of de glasartikelen op te halen.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10