call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Kitpistool HK40

v.a. 106,40 excl. BTW
128,74 incl. BTW

Het gebruik van het kitpistool HK40

Het kitpistool HK40 is een open handpistool dat is ontworpen voor het verwerken van kokers met een inhoud van 310 ml en een diameter van 50 mm. Met zijn stabiele en versterkte mechanische overbrenging biedt de HK40 een betrouwbare en duurzame prestatie. De kitspuit is voorzien van een instelbare handgreep en een automatische deblokkering, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Duurzaamheid en kwaliteit van de HK40 kitspuit

De HK40 kitspuit is een professioneel gereedschap van hoge kwaliteit dat is ontworpen om lang mee te gaan. Het staat bekend om zijn lichte overbreng, waardoor het niet nodig is om veel kracht te zetten tijdens het gebruik. Het pistool zorgt voor een betere grip en minimaliseert slijtage dankzij de vierkante drijfstang. Met de HK40 kun je moeiteloos stuggere (lijm)kitten verwerken.

Verpakking van de kitspuit HK40

De HK40 kitspuit is per stuk verpakt. Elke kitspuit is zorgvuldig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Je ontvangt de HK40 in een stevige verpakking, klaar voor gebruik.

Levertijd van de HK40

De gemiddelde levertijd van glaszetartikelen, waaronder de HK40 kitspuit, bedraagt doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Bij bestellingen waarin zowel glas als glaszetartikelen zijn opgenomen, worden de glasartikelen vaak apart verzonden via pakketpost. Als alternatief bestaat ook de mogelijkheid om de bestelde glasproducten of glaszetartikelen op te halen op de afhaalpunten in Apeldoorn of Oosterhout (nb).

Instructiefilmpje voor het gebruik van het kitpistool HK40

Om je te helpen bij het juiste gebruik van het kitpistool HK40, hebben we een handig instructiefilmpje gemaakt. In dit filmpje zijn de stappen duidelijk gedemonstreerd, van het laden van de koker tot het aanbrengen van de kit. Bekijk het instructiefilmpje om vertrouwd te raken met het gebruik van de HK40 en om de beste resultaten te behalen.

Bij vragen of voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via onze website (info@glaswebwinkel.nl) of telefonisch op 055 – 843 16 27. Ons team van Glaswebwinkel.nl staat klaar om je te assisteren en al je vragen over het kitpistool HK40 en andere glaszetartikelen te beantwoorden. Bestel vandaag nog je HK40 kitspuit en ervaar de kwaliteit en gebruiksgemak bij je volgende kitklus!

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10