call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Douchedeurscharnier Basic

v.a. 50,64 excl. BTW
61,28 incl. BTW

Douchedeurscharnier Basic, altijd een goede keus

Steeds meer mensen kiezen voor een glazen douchewand met glazen douchedeur in hun nieuwe of gerenoveerde badkamer. Begrijpelijk, want glas geeft een ruimte direct een heel moderne look & feel. Daarnaast heeft glas het voordeel dat het je badkamer lichter maakt en ook laat glas deze ruimte groter lijken. Je kiest niet zomaar een glazen douchedeur -en wand, maar besteedt hier veel aandacht aan. Net zoals je dit doet voor bijvoorbeeld de douchedeurgreep of douchedeurknop en de stabilisatiestang voor de douchewand. Ben je nog op zoek naar mooie en kwalitatief goede douchedeurscharnieren? Dan heb je deze nu gevonden! Douchedeurscharnier Basic is namelijk speciaal bedoeld om gemonteerd te worden op glas. Belangrijk met het oog op veiligheid, want weet dat niet elk scharnier hiervoor geschikt is. Kies daarom voor zekerheid en koop je douchedeurscharnieren bij Glaswebwinkel.nl.

Bestand tegen vocht

Het ligt natuurlijk voor de hand dat douchedeurscharnieren bestand moeten zijn tegen vocht. Hoe goed je je badkamer ook ventileert, het is en blijft een ruimte waar vocht een hoofdrol pakt. Roest ligt dan al snel op de loer en dus is het zaak dat je een scharnier voor je glasdeur kiest waar roest geen vat op krijgt. Douchedeurscharnier Basic is gemaakt van roestvaststaal en voldoet daarmee aan deze belangrijke eis. Dit scharnier gaat dan ook lang mee en blijft lang mooi.

Modern design

Dit scharnier voor je glasdeur draagt de naam Basic en daar ligt direct zijn grote kracht. ‘Less is more’ en die vlieger gaat in dit geval zeker op. Het simplistische design is strak, modern en straalt rust uit. Hierdoor passen ze in elke badkamer en zijn ze zonder heel erg in het oog te springen wel degelijk van toegevoegde waarde op je glazen douchedeur.

Veilige douchedeurscharnieren

Elke glazen douchedeur en elke glazen douchewand is gemaakt van gehard glas. Dit is verplicht en bedoeld om de kans op ernstig snijletsel door het glas zoveel mogelijk te voorkomen. In plaats van in scherpe, grove stukken valt gehard glas namelijk uiteen in kleine, niet scherpe stukjes glas in het geval van ruitbreuk. Je begrijpt dat een douchedeurscharnier wel geschikt moet zijn om op gehard glas te worden gemonteerd. Wanneer dit niet het geval is, dan is er een kans dat het glas beschadigd is geraakt tijdens de montage en hierdoor kwetsbaar is als iemand er tegenaan stoot. Dit wil je natuurlijk onder geen beding! Bij Glaswebwinkel.nl staat veiligheid altijd voorop en vandaar dat wij er alleen voor kiezen om douchedeurscharnieren in ons assortiment op te nemen die geschikt zijn om op gehard glas te monteren.

Technische specificaties douchedeurscharnier Basic

  • Glasdikte: 8 – 12 mm
  • Max. deurgewicht: 45kg
  • Max. breedte deur 800 mm
  • Afmeting scharnier 90 x 55 mm
  • Zelfsluitend 25 graden
  • Zonder instelbaar nulpunt

Extra punt van aandacht: zorg dat de muur sterk genoeg is om de douchedeur aan te bevestigen!

Welk douchedeurscharnier Basic kies jij?

Geen badkamer is hetzelfde en daarom wil je graag kunnen kiezen welke douchedeurscharnieren het beste bij jouw badkamer passen. Dat begrijpen wij heel goed en vandaar dat je bij Glaswebwinkel.nl kunt kiezen uit drie varianten van douchedeurscharnier Basic, namelijk:

  • Douchedeurscharnier Glans-chroom
  • Douchedeurscharnier RVS-look
  • Douchedeurscharnier Mat Zwart

Hoe onderhoud je een scharnier voor je glasdeur?

De douchedeurscharnieren uit ons assortiment vragen geen specifiek onderhoud. Maak ze gewoon schoon tijdens de regulier schoonmaak van je badkamer. We raden je wel aan om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dit kan niet alleen de scharnieren aantasten, maar ook de glazen douchedeur zelf. Een microvezeldoek en lauw tot warm water is voldoende om het scharnier voor je glasdeur in goede conditie te houden.

Douchedeurscharnier bestellen

Bestellen van je douchedeurscharnieren doe je snel en eenvoudig in onze webwinkel. We loodsen je in een beperkt aantal stappen door het bestel- en betaalproces. Dit proces start door het kiezen van de door jouw gewenste uitvoering van het scharnier. Kies vervolgens het aantal scharnieren dat je nodig hebt en klik op ‘Toevoegen aan mijn winkelwagen’. Winkel verder als je bijvoorbeeld nog een douchedeurknop nodig hebt of rond het bestel- en betaalproces direct af door de stappen te volgen.

Wanneer je je bestelling succesvol hebt afgerond, dan komt deze bij ons binnen. We gaan er dan meteen mee aan het werk. De douchedeurscharnieren leveren wij vanuit eigen voorraad en dat betekent dat je ze al met enkele (werk)dagen in huis hebt. Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan € 500,-? Dan brengen we verzendkosten in rekening. Hoe hoog deze kosten zijn, zie je tijdens het afronden van je bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen op één van onze locaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).

Ben jij op zoek naar een nog iets verfijnder soort douchedeurscharnieren? Kijk dan bij onze regular of premium scharnieren.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen over douchedeurscharnieren staat onze klantenservice je graag te woord. Natuurlijk kun je hier ook terecht met vragen over levertijden, bestellen en betalen en geven de medewerkers van de klantenservice je graag meer informatie over glas en glasbenodigdheden. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 055-843 16 27 en per e-mail via info@glaswebwinkel.nl.

 

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10