call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel montageprofielen

v.a. 42,53 excl. BTW
51,46 incl. BTW

Spiegel montageprofielen (complete set)

Deze spiegel montageprofielen zijn geschikt om ook grotere spiegels aan de wand te bevestigen, waarbij het grote voordeel is dat de spiegels en profielen demontabel zijn, dus wil je ze weer ergens anders toepassen, dan kan dat eenvoudig. Dit in tegenstelling tot het verlijmen van spiegels, dit is altijd een permanente bevestiging. De montageprofielen zijn dan ook favoriet als spiegel ophangsysteem als je de spiegels zou willen hergebruiken..

Aluminium montageprofielen hebben een lengte van 2500 mm. Je kan ze eenvoudig op maat zagen en inkorten, naar de afmeting die je nodig hebt. De profielen monteer je op de wand, aan de bovenzijde en aan de onderzijde. Je kan de spiegel vervolgens insteken in het bovenprofiel en laten zakken in het onderprofiel. Ze zijn geschikt voor spiegels met een maximale dikte van 6 mm, dus een spiegel van 4 mm kan ook perfect gebruikt worden.

De set montage profielen voor een spiegel, bestaan uit de volgende onderdelen:

  • 2x montageprofielen met een lengte van 2500 mm
  • 4x zwarte opvulblokje
  • 2x eindkapje links
  • 2x eindkapje rechts

Om te monteren heb je nog nodig (niet bijgeleverd): boormachine, zaag, waterpas, schroeven en pluggen.

Bevestiging van de spiegel montageprofielen:

Zaag de spiegel montageprofielen op de gewenste lengte. Boor gaten in de profielen en bevestig ze (waterpas) aan de muur. Het advies is om, per profiel, minimaal twee gaten van 4 mm te boren, op 50 mm van de zijkant. Teken de positie van de boorgaten af op de muur en boor vervolgens gaten van 6 mm gaten in de muur. Gebruik passende en stevige pluggen en schroeven, om de profielen waterpas aan de muur te monteren. Voorzie het onderste profiel van beglazingsblokjes waarop de spiegel kan rusten. Steek de spiegel schuin in het bovenste profiel, vlak tegen de muur en laat de spiegel vervolgens in het onderste profiel zakken. Bevestig aan het uiteinde van beide profielen de eindkapjes.

Mocht je een strakke spiegelmaat bepaald hebben en je wilt dat zowel de spiegel inclusief de montageprofielen precies passend zijn, trek dan 24 mm van de hoogte af, als je de spiegel besteld.

 

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10