call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

U profiel RVS finish

v.a. 6,14 excl. BTW
7,43 incl. BTW
Product Price

Hoogwaardige U profiel RVS (aluminium met RVS finish): de ideale oplossing voor jouw montageprojecten

Bij ons vind je het U profiel RVS die perfect geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals glazen wanden, inclusief douchewanden. Of je nu op zoek bent naar de juiste profielen voor jouw montageprojecten, zoek niet verder! Met onze geanodiseerde montageprofielen met RVS finish ben je verzekerd van maatwerk en uitstekende kwaliteit.

Geanodiseerde U profielen RVS finish voor verschillende samenstellingen

Onze geanodiseerde u profielen met RVS finish zijn verkrijgbaar in diverse samenstellingen, namelijk: 15 x 15 x 15 x 2 mm, 20 x 20 x 20 x 2 mm, 30 x 20 x 30 x 2 mm en 40 x 20 x 40 x 2 mm. Met een profielwanddikte van 2 mm is het van groot belang om de binnenmaat nauwkeurig te berekenen. Let op: op maat gezaagde u profielen kunnen niet worden geretourneerd. Het zagen van profielen op maat kan ondiepe krassen en zaagsneden aan de uiteinden (kopse kanten) veroorzaken. Hoewel de profielen niet worden afgewerkt na het zagen, is de aanwezigheid van bramen minimaal.

Let op de montage en zorg voor voldoende ruimte

Bij het monteren van de RVS u profielen is het van belang om transparante montagepakkingen te gebruiken. Deze pakkingen zorgen ervoor dat het glas niet rechtstreeks in contact komt met het u-profiel. Zorg er tevens voor dat er voldoende ruimte tussen het glas en de profielrand is, zodat je dit ruim kunt opvullen met een afdichtingskit.

Veelzijdigheid en duurzaamheid van rvs profielen

RVS afgewerkte profielen bieden uitstekende veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor diverse montageprojecten. Of je nu een glazen wand wilt bevestigen of een ander project hebt waarvoor een stevig u-profiel vereist is, RVS profielen bieden de nodige stabiliteit en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften.

Op maat gemaakte alu U profiel RVS finsh kopen?

Bij ons kun je rekenen op volledig op maat gemaakte alu U profiel RVS finish. Of je nu een standaardlengte nodig hebt of een specifieke lengte vereist voor jouw project, wij leveren u-profielen met een maximale lengte van 6.000 mm. Met een wanddikte van 2 mm bieden onze profielen een solide bevestiging voor jouw glazen wanden. Andere U profielen in ons assortiment zijn: u profiel chroom, alu profiel en het zwart u profiel.

Gemakkelijke bewerking van aluminium profielen met RVS finish

Een van de grote voordelen van de aluminium profielen ten opzichte van andere materialen is het gemak waarmee het te bewerken is. Zelfs zonder specialistische apparatuur kun je de profielen eenvoudig inkorten naar de gewenste lengte met behulp van een normale metaalzaag. Ook is het mogelijk om moeiteloos gaten voor te boren in de profielen met een metaalboortje op jouw boormachine. Dit maakt het installatieproces snel en efficiënt, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Kwalitatief U profielen RVS (finish) kopen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige RVS u profielen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan jouw specifieke eisen. Onze RVS u-profielen zijn duurzaam, betrouwbaar en garanderen een veilige bevestiging van jouw glazen wanden. Daarnaast leveren wij maatwerk, zodat je de perfecte lengte en uitvoering voor jouw project kunt selecteren.

Bestel jouw u profielen met RVS finish, vandaag nog!

Wacht niet langer en bestel jouw u profielen RVS (finish) vandaag nog! Bij bestelling leveren wij doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen. Indien je het in combinatie met glas bestelt, wordt het in de meeste gevallen tegelijkertijd geleverd. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via info@glaswebwinkel.nl of bel onze klantenservice op 055-8431627. Kies voor kwaliteit en zekerheid met onze hoogwaardige RVS afgewerkte u-profielen die voldoen aan jouw montagebehoeften.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10