call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegelverwarming

v.a. 16,83 excl. BTW
20,37 incl. BTW

Spiegelverwarming is geschikt voor grote en kleine spiegels

Met de spiegelverwarming van Glaswebwinkel.nl voorkom je dat de spiegel beslaat door condens. Dit spiegelverwarmingselement is geschikt om in natte ruimtes te gebruiken en is niet gevoelig voor spatwater, bijvoorbeeld in de badkamer.

Toepassing van het spiegelverwarmingselementSpiegelverwarming ingezoomd - witte achtergrond

De spiegelverwarming plak je eenvoudig, als soort van sticker, aan de achterzijde van de spiegel. Het verwarmingselement verwarmt vrijwel direct op, zodat de spiegel niet zal beslaan en geen onnodige energie verspilt. De meeste spiegels die Glaswebwinkel.nl in het assortiment heeft, zijn te combineren met een verwarming.

De verwarming is hoeft niet het gehele spiegeloppervlak af te dekken. De helft tot twee derde van het spiegeloppervlak is voldoende. De warmte wordt namelijk door de spiegel zelf geleid, waardoor wellicht alleen de randen beslagen kunnen blijven.

De verwarmingselementen zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Is de spiegel rond, rechthoekig of vierkant van vorm er is altijd wel een passende spiegelverwarming beschikbaar. De volgende afmetingen zijn beschikbaar:

150 x 200 mm / 5,5 watt

274 x 274 mm / 12,5 watt

274 x 574 mm / 26 watt

410 x 400 mm / 30 watt

410 x 600 mm / 46 watt

524 x 524 mm / 50 watt

410 x 1000 mm / 76 watt

524 x 800 mm / 80 watt

524 x 1024 mm / 100 watt

Werking van de spiegelverwarmingSpiegelmontage set inhoud

Om de spiegelverwarming goed te monteren, moet er ruimte zijn tussen de wand en de spiegel. De verwarming kan direct op 230v lichtnet aangesloten worden. Ook is het mogelijk meerdere units aan elkaar te koppelen. Binnen een aantal minuten wordt het spiegeloppervlak verwarmd tot ongeveer 28 graden. Dat is ruim voldoende om de spiegel te ontwasemen, maar doordat het oppervlak niet gloeiend heet wordt, is het verwarmingselement geen grote energieslurper. Het aantal watt dan de spiegelverwarming verbruikt, hangt samen met de afmeting van de verwarming.

De spiegelverwarming is er in verschillende afmetingen en geschikt in combinatie met de spiegelmontage set te monteren. Door gebruik te maken van de montageset komt een spiegel een stukje van de wand te hangen. Dat is van belang, aangezien de spiegelverwarming ongeveer 7 millimeter ruimte nodig heeft, achter de spiegel, om onder andere het snoer weg te kunnen werken. Door de spiegelmontageset toe te passen, is de spiegel ook weer eenvoudig van de muur te tillen.

Hierbij het instructiefilmpje: hoe bevestig je een spiegel met een spiegelmontageset.

De verwarmingselementen zijn geschikt voor al onze spiegels. Of het nu een badkamerspiegel, passpiegel of ronde spiegel is, ze kunnen perfect op dit glas aangebracht worden. Alleen voor de doorkijkspiegel is de verwarming minder geschikt.

Bezorging van het spiegelverwarmings element:

De gemiddelde levertijd van dit artikel is 1 à 2 werkdagen. Welk verwarmingselement je ook kiest wij hebben het altijd ruim op voorraad. Ook is het mogelijk om het glas of de glasartikelen op te halen bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout (nb).

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10