call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegelklemmen set compleet

v.a. 5,33 excl. BTW
6,45 incl. BTW

Spiegelklemmen messing verchroomd (set van 4 stuks): het voordelige hulpmiddel om je spiegel te bevestigen

Spiegelklemmen zilver - witte achtergrond

Wanneer je een spiegel veilig en stijlvol wilt bevestigen, dan zijn luxe spiegelklemmen met veer een ideale keuze. Deze kwalitatieve oplossing zorgt niet alleen voor een solide montage maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. In deze product beschrijving duiken we dieper in wat deze spiegelklemmen zo uniek maakt, hun belangrijkste kenmerken, en hoe je ze kunt bestellen.

Wat maakt de spiegelklemmen van Glaswebwinkel.nl zo interessant?

Luxe spiegelklemmen zijn ontworpen om spiegels van 6 mm dikte te ondersteunen, waarbij het maximaal toelaatbare gewicht 18 kg is. De degelijkheid van deze klemmen is te danken aan hun sterke veersysteem en solide constructie. Bovendien zorgen kurkinleg ervoor dat de mooie spiegel nooit direct contact maakt met het metaal van de klem, wat eventuele schade (krassen) voorkomt.

Kernkenmerken van de spiegelklem (met veer)

  • Spiegelklemmen zilver spiegel - witte achtergrondPlaatsing: geschikt voor montage aan de onderkant en aan de zij- of bovenkant van de spiegel.
  • Geschikt voor: spiegels met een dikte van 4 of 6 mm.
  • Breedte: elke klem heeft een breedte van 25 mm.
  • Materiaal: vervaardigd uit messing en afgewerkt met chroom
  • Draagcapaciteit: maximaal 18 kg per set klemmen.
  • 2 spiegelklemmen zijn voorzien van een veersysteem.

Je kan meerdere setjes combineren, als het gewicht de 18 kilogram overstijgt. Dus weegt de spiegel 36 kilo, dan heb je twee setjes nodig. Voor grote en zware spiegels adviseren wij om de spiegel aan een vlakke muur te verlijmen met spiegelkit of om spiegelmontageprofielen toe te passen.

Wat is altijd inbegrepen bij je set spiegel klemmen?

Bij elke bestelling ontvang je alles wat nodig is om je luxe spiegel veilig te monteren. De verpakking bestaat uit;

Spiegelklem transparant - witte achtergrond

Schroeven en pluggen voor de montage;

Kurkinleg ter bescherming van het oppervlak;

Vier messing verchroomde spiegelklemmen, waarvan twee uitgerust zijn met het veersysteem.

Aandachtspunten bij de montage van een spiegel

Het correct monteren van de luxe spiegelklemmen is essentieel om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat je gebruikmaakt van geschikte bevestigingsmaterialen en dat de gekozen wand stevig genoeg is om het gewicht te dragen. bij al onze spiegels die je besteld bij Glaswebwinkel.nl, wordt het gewicht van de spiegel ook weergegeven. Je kan dus eenvoudig bepalen hoeveel spiegelklemsetjes je nodig hebt. Zo bestel je altijd de juiste klemmen voor bijbehorende gewicht. Dit garandeert niet alleen de duurzaamheid maar ook de veiligheid in gebruik.

Monteer 2 klemmen aan de onderzijde. Zorg ervoor dat 2 spiegelklemmen een veersysteem, aan de bovenzijde worden geplaatst. Zo klem je de spiegel er eenvoudig tussen.

Verhoog de draagcapaciteit door meerdere spiegelklemmen te combineren. Maar overdrijf dit niet….

Door meerdere sets luxeklemmen te gebruiken, kun je eenvoudig de draagcapaciteit verhogen – twee sets dragen bijvoorbeeld samen tot 36 kg. Let wel op; overbelasting door veel sets te gebruiken wordt afgeraden. Bij zwaardere last dien je naar alternatieve montagemethodes zoals een spiegelprofiel uit te kijken.

leverinformatie en afhalen van spiegel klemmen

Luxe spiegelklemmen zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen – meestal tussen één à twee werkdagen. Wenst je liever zelf je bestelling af te halen? Dat kan! Je bent welkom in onze vestigingen gelegen in Apeldoorn (Gelderland) of Oosterhout (Noord-Brabant).

Tot slot biedt het investeren in luxe spiegelklemmen niet alleen praktische voordelen zoals stabiliteit en veiligheid; Eenmaal gemonteerd vallen de spiegelklemmetjes niet echt meer in het oog. Door hun verfijnde design en hoogwaardige materialen zijn deze klemmen meer dan slechts functioneel; ze zijn een statement op zichzelf. Bestel nu en til je interieur naar een hoger niveau!

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10