call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasband

Resultaten

Toont alle 2 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glasband is een glaszetartikel dat altijd gebruikt wordt om glas te zetten.

Wil je er namelijk alles aan doen om het glas zo goed mogelijk te beschermen dan is beglazingsband een belangrijk onderdeel van het glaszet proces. Elke ervaren glaszetter en doe-het-zelver werkt met glasband, een absolute must have. Uiteraard wil je dan ook over glasband beschikken van topkwaliteit, in de webshop van Glaswebwinkel.nl tegen scherpe prijzen te bestellen.

Waarom glas zetten met glasband?

De belangrijkste reden om beglazingsband te gebruiken is dat je het glas niet wilt beschadigen als het netjes in het kozijn geplaatst is. Glasband is gemaakt van zacht, rubberachtig materiaal met een kleefstrip aan één zijde. Door beglazingsband strak aan te brengen komt het glas niet direct in aanraking met de latten en sponning van het kozijn en wordt schade aan het glas voorkomen. PE-band, een andere naam voor glasband, heeft daarnaast nog een beschermende functie. Het zorgt er namelijk ook voor dat de druk van buitenaf, bijvoorbeeld veroorzaakt door de wind, gelijkmatig over het glasoppervlak verspreid wordt. Hiermee voorkom je mogelijke schade aan het glas doordat het glas stevig in het kozijn blijft zitten en niet gaat bewegen.

Glasband van de beste kwaliteit

Als je glas gaat zetten dan wil je alleen maar werken met de beste kwaliteit glaszetartikelen. Niet alleen ons glas wordt gemaakt door de beste glasproducenten, ook onze overige glasproducten als glasband komen van betrouwbare, kwalitatieve leveranciers. Gegarandeerd dat het PE band dat je in onze webshop bestelt je uitstekend helpt de klus succesvol uit te voeren.

Naast het feilloze product vinden we bij Glaswebwinkel.nl dat een uitstekende service ook hoort bij het leveren van het beste beglazingsband. Dat betekent dat we het graag horen wanneer je vragen hebt over hoe je het glasband het beste kunt toepassen en wanneer je nog vragen hebt over het product zelf. Pas wanneer je het glasband succesvol hebt gebruikt voor het glaszetten heeft niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook de webshop waar je het hebt besteld zich pas echt bewezen.

Beglazingsband bestellen via Glaswebwinkel.nl

Bestellen van glasband doe je snel en eenvoudig in de webshop van Glaswebwinkel.nl. We hebben meerdere soorten maten en soorten glasband. Uiteraard beschikbaar in verschillende kleuren, het beglazingsband is bij ons verkrijgbaar in wit en zwart, zodat je dit kunt matchen met de kleur van het kozijn. En uiteraard komt het PE band ook in een aantal diktes, waardoor de ruimte tussen het glas en de latten en sponning van het kozijn altijd aansluit.

Naast PE band hebben we in onze webshop natuurlijk nog veel meer glaszetartikelen in het assortiment opgenomen. Je kunt bij ons alles bestellen wat je nodig hebt, zodat je goed voorbereid aan elke glaszetklus begint. We leveren het glasband en overige glasproducten door heel Nederland (m.u.v. de Wadden) en doen dit ook nog eens geheel gratis wanneer jouw glasbestelling boven de € 500,00 euro uitkomt.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10