call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Ronde spiegelklem set glans chroom

v.a. 13,63 excl. BTW
16,49 incl. BTW

De ronde spiegelklem glans chroom: een praktische montageoplossing voor kleinere spiegels

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle en veilige manier om kleinere spiegels op te hangen, bieden ronde spiegelklem glans chroom een ideale uitkomst. In het bijzonder de ronde spiegelklem Ø 20 mm (chroom) staat bekend om zijn functionaliteit en esthetiek. Dit artikel gaat dieper in op deze specifieke klemmen, hun eigenschappen, en hoe deze effectief ingezet kunnen worden.

De kenmerken van ronde spiegelklem Ø 20 mm (glans-chroom)

Deze chroomkleurige spiegelklemmen zijn ontworpen om kleinere spiegels te dragen. Ze kunnen een spiegeldikte van 4 of 6 mm en een maximaal gewicht van 7,5 kg te ondersteunen. Dat is vergelijkbaar met een spiegeloppervlakte van ongeveer 0,5 m2. De klemmen zijn vervaardigd uit aluminium, wat hen zowel lichtgewicht als stevig maakt.

De ronde spiegelklem kan geplaatst worden aan de onderkant en aan zij- of bovenkant van de spiegel.

Bij aankoop worden deze klemmen geleverd in een zakje, maar zonder pluggen en schroeven. Het bevat vier ronde aluminium spiegelklemmen glans chroom voor de montage van één kleine spiegel.

Hoe je spiegel veilig ophangen met ronde spiegelklem glans chroom?

Voor de optimale veiligheid en duurzaamheid bij het ophangen van je spiegel, is het cruciaal om rekening te houden met enkele belangrijke aandachtspunten. Zorg ervoor dat je over het juiste bevestigingsmateriaal beschikt voor het monteren van de klemmen aan de muur. Het is belangrijk dat de klemmen op een solide en degelijke ondergrond/wand geplaatst worden om zeker te zijn van voldoende steun.

Creatief gebruik van meerdere sets klemmen voor iets grotere spiegels

Wil je iets grotere of zwaardere spiegels ook met de ronde spiegelklemmen monteren? Dat kan. Door meerdere sets te gebruiken kan het draaggewicht proportioneel verhoogd worden. Twee sets kunnen bijvoorbeeld tot maximaal 15 kg aan gewicht dragen. Wees echter voorzichtig, om meerdere sets te combineren. Bij zwaardere en grotere spiegels zijn andere montage-opties beter geschikt. Denk daarbij aan de spiegelkit of spiegelmontageprofielen.

Het installeren van deze ronde spiegelklemmen is relatief eenvoudig. Verricht wel wat voorwerk om ervoor te zorgen dat je spiegels veilig blijven hangen. Volg altijd nauwgezet de instructies op die bij je aankoop geleverd worden om fouten tijdens montage te vermijden.

Tips voor lange levensduur en onderhoud

Nauwkeurige plaatsing: Zorg ervoor dat elke klem correct gepositioneerd is alvorens definitief vast te schroeven. Vergeet niet dat onjuiste plaatsing kan leiden tot instabiliteit of zelfs breuk!

Onderhoud: Hoewel aluminium robuust is, helpt regelmatige reiniging met een zachte doek en niet-agressieve schoonmaakmiddelen om je chroomkleurige afwerking glanzend en nieuw te houden.

De ronde spiegelklem glans chroom, past perfect in je interieur

Ronde spiegelklemmen bieden niet alleen praktische voordelen maar dragen ook bij aan het esthetisch aspect door minimalistisch design toe te voegen aan elk interieurontwerp. Of je nu gaat voor modern chic of klassiek elegant; deze subtiele accessoires complementeren elke stijl zonder afbreuk te doen aan functionaliteit.

In conclusie, door voor ronde chroomkleurige aluminium klemmen met een doorsnede van Ø20mm als je montagesysteem kiest, investeer je in duurzaamheid, gebruiksgemak en een stijl.

De Levertijd van de ronde spiegelklemmen

De spiegelklem rond, hebben wij meestal op voorraad. Daarom kunnen wij dit met ongeveer 1 a 2 werkdagen leveren.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10