call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasreiniger

Resultaten

Enig resultaat

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Maak glas alleen schoon met een professionele glasreiniger!

Uw glas blijft natuurlijk het langste mooi als ze goed onderhouden worden. U heeft daarom niet alleen glas van hoge kwaliteit nodig, maar ook goede glasreiniger en ander goed glasonderhoud. Voor grote glazen wanden en andere grote glasproducten volstaat de Glassex van de supermarkt niet, u heeft dan professionele glasreiniger nodig.

Over glasreiniger

Glaswebwinkel.nl heeft verschillende soorten professionele glasreiniger voor u. Wij hebben in ons assortiment niet alleen een glasreiniger spuitbus en een fles glascoating clean X, maar ook een volledig glasreiniging Clean X pakket! Het pakket bestaat uit een flacon Pre-Clean, een flacon Surface Protection en een flacon Glasscleaner. Daarnaast bevat het een overzichtelijke handleiding die u uitlegt hoe u de producten gebruikt en hoe u uw glasproducten het beste kunt beschermen tegen slijtage, vetvlekken en vuil. Met goede glasreiniger blijven uw glazen wanden en andere glazen producten langer mooi en maakt u ze eenvoudig weer schoon als ze onverhoopt toch vuil zijn geworden.

Over Glaswebwinkel.nl

Bij Glaswebwinkel.nl bieden wij u een ruim assortiment aan allerlei glasproducten voor prachtig scherpe prijzen, van glazen douchewanden tot glazen luifels. Al onze glasproducten zijn gemaakt van hoge kwaliteit glas van A-merk glasfabrikanten. Bij ons bent u dus zeker van producten van topkwaliteit voor lage prijzen, maar ook van uitstekende service en wel 10 jaar fabrieksgarantie op al ons isolatieglas. Naast de glasproducten bieden wij u echter ook allerlei professionele artikelen om uw glas goed te onderhouden, zodat het lang mooi blijft en u er nog vele jaren van kunt genieten! Glaswebwinkel.nl beschikt over het webshop keurmerk, wat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. U leest meer over dit keurmerk op: http://www.keurmerk.info/

Glasreiniger bestellen bij Glaswebwinkel.nl

Al onze glasreinigingsproducten zijn niet alleen geschikt voor gebruik in en om het huis, maar zijn ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Bij Glaswebwinkel.nl bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en professionele service! U kunt uw glasreiniger en andere onderhoudsproducten eenvoudig samen met uw glasartikelen bestellen. Bij bestellingen boven de € 500,00 kunnen wij dit zelfs gratis doen!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10