call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Gekleurde spiegel op maat

v.a. 33,83 excl. BTW
40,93 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke spiegel wil je?

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

Wil je eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel? Dan is een gekleurde spiegel op maat in het grijs of in het brons echt het overwegen waard! Gekleurde spiegels zijn momenteel erg populair; ze kunnen een interieur net een andere uitstraling geven. We zien dat gekleurde spiegels nu veel worden toegepast in trendy woonstijlen, zoals in hotel chique en industriële interieurs. Je hoeft echter geen interieurdesigner te zijn om zo’n stijlvolle gekleurde spiegel in huis te halen – via Glaswebwinkel.nl kun je in een handomdraai je eigen gekleurde spiegel op maat samenstellen en bestellen. 

Welke gekleurde spiegels zijn er verkrijgbaar?

Glaswebwinkel.nl biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van gekleurde spiegels op maat.

Om je een beeld te geven van wat we zoal kunnen realiseren beantwoorden we hieronder een aantal veelgestelde vragen. 

Welke kleuren spiegels zijn er?

Samples gekleurde spiegels, brons, verzilverd, grijs
Samples 

Zoals we hierboven al aangaven leveren wij naast standaard verzilverde spiegels ook gekleurde spiegels in brons of grijs. Omdat deze gekleurde spiegels wat donkerder getint zijn dan standaard spiegels, zijn ze vooral geschikt voor decoratieve toepassingen en het creëren van een bepaalde sfeer in een ruimte. Weet je nog niet zeker of een gekleurde spiegel wel een goed alternatief is voor een standaard verzilverde spiegel? Of twijfel je over welke spiegelkleur het beste in je interieur past? Je kunt altijd eerst staaltjes van gekleurde spiegels kunnen bestellen. Daarmee kun je thuis op je gemak de juiste kleur bepalen.

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk voor gekleurde spiegels?

Gekleurde spiegels kunnen, net als onze andere spiegels, zowel met als zonder randafwerking geleverd worden: 

Gekleurde spiegel op maat zonder geslepen randen

Woonkamerspiegel rond brons

Een gekleurde spiegel op maat zonder randafwerking is het voordeligst in aanschaf. Wel moet je er rekening mee houden dat de randen van een ongeslepen spiegel oneffen en rafelig zijn. Deze spiegels worden dan ook hoofdzakelijk gebruikt om in lijsten te plaatsen, zodat de randen niet aangeraakt kunnen worden en niet meer zichtbaar zijn. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan zijn puur ter inspiratie; wij leveren de gekleurde spiegels zonder lijst! 

Gekleurde spiegel op maat met geslepen randen (plat poly geslepen)

Je kunt er ook voor kiezen om je gekleurde spiegel op maat met geslepen randen te bestellen (plat poly geslepen). Wij slijpen de randen van de spiegel dan zodat ze niet langer scherp zijn en je verzekerd bent van een strakke afwerking. Deze optie is ideaal wanneer je de gekleurde spiegel niet in een lijst of frame wilt plaatsen. Door gebruik te maken van de juiste bevestigingsmaterialen kan de spiegel direct aan de wand gemonteerd worden. 

In welke vormen kunnen gekleurde spiegels geleverd worden?

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen voor gekleurde spiegels op maat zijn voor rechthoekige en vierkante spiegels. Maar ook voor een gekleurde ronde spiegel, een driehoekige spiegel, een veelhoekige spiegel of een spiegel met een andere afwijkende vorm ben je bij Glaswebwinkel.nl aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Hieronder een mooi voorbeeld van hoe een gekleurde spiegel gebruikt is bij de renovatie van een overloop:

Ook hebben we een mooi voorbeeld van een renovatie van een overloop;

Kijk voor inspiratie en ideeën met spiegels eens bij het ideabook van homify. 

Spiegel gekleurd glas bestellen: waar op letten?

Je kunt de gekleurde spiegels op maat op elke gewenste plek ophangen. Hou er wel rekening mee dat onze spiegels uitsluitend geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze hebben we hieronder een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet: 

Hoe groot moet je gekleurde spiegel zijn?Badkamerspiegel grijs in een ronde uitvoering, 70 cm

Wanneer je bij ons een gekleurde spiegel op maat bestelt, maken wij deze speciaal voor je op maat. Je hoeft alleen maar de gewenste lengte en breedte (in millimeters!) in te vullen tijdens het bestellen. Voor gekleurde spiegels die breder zijn dan 1400 mm of hoger dan 3000 mm (of een totaal oppervlak van meer dan 4 m2 hebben) rekenen wij een lengtetoeslag. In dat geval verzoeken we je om eerst even een offerte bij ons aan te vragen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@glaswebwinkel.nl. 

Welke spiegeldikte kun je het beste kiezen?

De totale afmetingen (breedte x hoogte) van de spiegel zijn bepalend voor de spiegeldikte. Wij adviseren om de volgende richtlijnen te hanteren:

 • Spiegels kleiner dan 1 m2: 4 mm spiegeldikte
 • Spiegels tussen de 1 m2 en 3 m2: 6 mm spiegeldikte 

Hoe wil je je gekleurde spiegel monteren?

We raden aan om vooraf te bepalen hoe je je gekleurde spiegel op maat wilt bevestigen. Dan kun je namelijk meteen de benodigde spiegelmontagematerialen (zoals spiegelkit of spiegelmontage profielen) mee bestellen. 

Voor meer tips verwijzen we je naar onze blogpost over waar je op moet letten bij het bestellen van een spiegel op maat. 

Gekleurde spiegel op maat bestellen bij Glaswebwinkel.nl

Bij Glaswebwinkel.nl kun je snel en gemakkelijk een gekleurde spiegel op maat bestellen. Heb je vragen over gekleurde spiegels of over een van de andere spiegels in ons assortiment, zoals een spiegel met verlichting of een dansspiegel? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen je graag verder! 

Wat is de levertijd van een gekleurde spiegel op maat?

De levertijd voor spiegels is bij Glaswebwinkel.nl gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Mocht je maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij uiteraard niet nalaten om sneller te leveren. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd doorgaans korter.

 • Levertijd is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen (2 tot 3 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 35,00 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10