call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasblokjes kunststof

v.a. 6,22 incl. BTWper zak
Productomschrijving

Het toepassen van kunststof glasblokjes (100 stuks)

Ben je van plan om glas te gaan zetten en op zoek naar een manier om beschadiging van het glas te voorkomen? Wat zeker helpt is het gebruik van kunststof glasblokjes, die ervoor zorgen dat het glas, de sponning van het kozijn niet raakt. Het glas drukt op en tegen de kunststof glasblokjes aan, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Naast de beschermende werking van de glasblokjes zorgen ze ook voor extra stabiliteit, handig wanneer je met zwaardere glassoorten te maken hebt, zoals isolatieglas. De sponning van een kozijn loopt ook nog weleens schuin af. Wanneer je daar niets tussen plaatst dan is de kans groot dat de ruit gaat schuiven. Voor dergelijke schuin aflopende kozijnen kan je overigens beter kunststof keggen toepassen. Dergelijke glas blokje lopen al iets schuin af, wat er voor zorgt dat het isolatieglas recht wordt geplaatst.

Hoe gebruik je glasblokjes?

Afhankelijk van de dikte van de ruit die je gaat plaatsen is het verstandig om ten opzichte van die dikte, altijd 2 mm bredere glasblokjes te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat het glas altijd een beetje ruimte heeft om mee te bewegen en je zeker weet dat jouw ruit de sponning van het kozijn niet raakt. Doordat je de de ruit weer opsluit met glasband en glaslatten, blijft het glas prima in positie. De glasblokjes die je in onze webshop kunt bestellen houden rekening met alle mogelijke glasdiktes, je kunt de gewenste afmetingen van jouw glasblokjes zelf aangeven in de overzichtelijke bestelmodule. Met 100 stuks per bestelling weet je zeker dat je voldoende glasblokjes in huis hebt voor jouw volgende glaszet klus. Zal je voor de glaszetklus verschillende diktes aan glasblokjes nodig hebben, kies dan voor de combibox.

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Helemaal tevreden

Snelle levering en top service
27 januari 2023 Deventer
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
2054 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10