call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasblokjes kunststof

v.a. 5,40 excl. BTW
6,53 incl. BTW

Het toepassen van kunststof glasblokjes (100 stuks)

Ben je van plan om glas te gaan zetten en op zoek naar een manier om beschadiging van het glas te voorkomen? Wat zeker helpt is het gebruik van kunststof glasblokjes, die ervoor zorgen dat het glas, de sponning van het kozijn niet raakt. Het glas drukt op en tegen de kunststof glasblokjes aan, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Naast de beschermende werking van de glasblokjes zorgen ze ook voor extra stabiliteit, handig wanneer je met zwaardere glassoorten te maken hebt, zoals isolatieglas. De sponning van een kozijn loopt ook nog weleens schuin af. Wanneer je daar niets tussen plaatst dan is de kans groot dat de ruit gaat schuiven. Voor dergelijke schuin aflopende kozijnen kan je overigens beter kunststof keggen toepassen. Dergelijke glas blokje lopen al iets schuin af, wat er voor zorgt dat het isolatieglas recht wordt geplaatst.

Hoe gebruik je glasblokjes?

Afhankelijk van de dikte van de ruit die je gaat plaatsen is het verstandig om ten opzichte van die dikte, altijd 2 mm bredere glasblokjes te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat het glas altijd een beetje ruimte heeft om mee te bewegen en je zeker weet dat jouw ruit de sponning van het kozijn niet raakt. Doordat je de de ruit weer opsluit met glasband en glaslatten, blijft het glas prima in positie. De glasblokjes die je in onze webshop kunt bestellen houden rekening met alle mogelijke glasdiktes, je kunt de gewenste afmetingen van jouw glasblokjes zelf aangeven in de overzichtelijke bestelmodule. Met 100 stuks per bestelling weet je zeker dat je voldoende glasblokjes in huis hebt voor jouw volgende glaszet klus. Zal je voor de glaszetklus verschillende diktes aan glasblokjes nodig hebben, kies dan voor de combibox.

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
10

Makkelijk en goed

Makkelijk bestellen, vlot geholpen bij afhalen
23 mei 2024 Garderen
10

Super bedrijf, flexibel en communicatief sterk

Hartelijk dank voor de levering van het glas. Perfecte maten en [...]
22 mei 2024 Lekkerkerk
7

uitstekend

duidelijke website, op tijd geleverd, ook geen probleem als het [...]
22 mei 2024 Oosterwolde Gld
2364 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10