call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasband PE Band Grijs

v.a. 9,06 incl. BTWper rol
Productomschrijving

Glasband PE zwart / grijs kopen

Kwalitatief glas is belangrijk, van minstens net zo groot belang is het gebruik van professionele glaszetartikelen om het glas beschermen. Glasband PE grijs hoort zeker in dat rijtje thuis. Glasband voorkomt namelijk dat het glas direct raakt aan het kozijn en de houten glaslatten nadat je het geplaatst hebt. Door het toepassen van glasband voorkom je dat er schade aan de ruit ontstaat. Glasband beschermt het glas ook nog op een andere manier. Het aangebrachte foam verdeelt de druk van buitenaf, met name veroorzaakt door de wind, gelijkmatig over het glasoppervlak. Het glas blijft daardoor nog beter op z’n plek en de kans dat de ruit door windbelasting beschadigt is minimaal.

Wat is glasband PE?

Glasband PE Band Grijs is zelfklevend band. Zeer geschikt voor allerlei beglazingswerken bij ramen en deuren.

Wat is de functie van glasband PE?

Het zorgt ervoor dat de druk die ontstaat door bijvoorbeeld van wind van buitenaf, evenredig over het oppervlak wordt verdeeld. Daarmee is de kans dat de ruit door windbelasting beschadigt verwaarloosbaar.

Welke dikte glasband is het meest geschikt?

De aanbevolen kitvoeg (aanbevolen door glasproducenten) is 24 kubieke mm, daarmee zorg je voor de beste ventilatie rondom je glas. Met een celband van 9 x 4 mm krijg je doorgaans de beste ventilatie van het glas. Glasbanden van 2 en 3 mm dikte worden veelal gebruikt voor meer ondiepe sponningen.

Hoe gebruik je glasband?

Glasband is eenvoudig aan te brengen. Let er wel op dat je het glasband rondom de gehele sponning en op alle glaslatten aanbrengt, telkens op zo’n 4 a 5 millimeter van de rand. Dat maakt het makkelijker om daarna het geheel professioneel en strak af te kitten. Het grote voordeel van het glasband dat je bij Glaswebwinkel.nl bestelt is dat dit glasband te gebruiken is zonder aftrekfolie. Dat levert namelijk altijd gedoe en oponthoud op. Glasband PE Band Grijs is verkrijgbaar in rollen van 4x 25 meter met verschillende breedtes. Ideaal voor elke glasoplossing waarbij glasband onmisbaar is om de klus goed uit te kunnen voeren!

Hierbij een instructiefilmpje.

Ook leveren we glasband in een witte kleur.

Naast het glasband verkopen wij natuurlijk nog meer artikelen wat je nodig zou kunnen hebben voor de montage van je glas zoals glaskit en glashevels

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Helemaal tevreden

Snelle levering en top service
27 januari 2023 Deventer
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
2054 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10