call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Isolatieglas

v.a. 43,87 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • De glasdikte van de buiten- en binnenruit met daar tussen de spouw, vormen samen de opbouw van het dubbel glas. Voorbeeld: 5-4 met spouwbreedte van 13 mm, geven een totale dikte van 22 mm.

    De spouw is het grijze kader tussen de binnen- en buitenruit. Om het isolatie glas de isolerende werking te geven, is de spouw gevuld met lucht.

    Montagematerialen toevoegen? (optioneel)

Productomschrijving

Isolatieglas (lucht gevuld), voor een comfortabeler wooncomfort!

De levertijd voor isolatieglas* is gemiddeld 20 tot 30 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout dan is de doorlooptijd korter. Reken dan op een doorlooptijd van 20 tot 25 werkdagen.

* Momenteel is de vraag naar isolatieglas extreem hoog. Hierdoor kan het zijn dat de genoemde levertijd van dit glastype overschreden gaat worden.

Isolatie glas of dubbelglas wordt toegepast bij woningen en kantoorpanden. Het grote voordeel van isolerend glas t.o.v. van enkel glas is de lagere U-waarde, eenvoudig gezegd, het houdt de warmte in de woning beter vast. Hoe lager de U-waarde (het cijfer dat de isolatie-waarde weergeeft), hoe beter de isolatie. Dus meer comfort en een besparing in de stookkosten. Naast de mogelijk om isolatieglas (lucht gevuld) te kiezen, heeft u ook de mogelijkheid om een andere variant te kiezen die nog mee energie bespaart, namelijk HR++ glas.

Samenstelling isolatieglas

Standaard isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasbladen, te weten de binnenruit en de buitenruit. Daartussen de spouw gevuld met lucht, wat zorgt voor de isolerende werking. Klik op de volgende link voor meer achtergrondinformatie over dubbel glas.

De spouw is 6, 10, 12, 13 of 15 millimeter breed. Hoe breder de spouw, hoe meer lucht er tussen de twee glasbladen aanwezig is, des te beter de isolatie. Voorbeeld: een binnenruit van 4 millimeter dik, een spouw van 12 millimeter breed en een buitenruit van 6 millimeter dik, maakt een glasopbouw van 22 millimeter (4 + 12 + 6 mm).

Door in de bestelmodule de breedte, hoogte, glasdikte en spouwbreedte in te geven, zijn de isolatieglas prijzen eenvoudig te berekenen. Dubbelglas bestellen gaat dus eenvoudig via onze webshop. Kijk ook het volgende item waarin wij een uitleg geven over dubbelglas.

Toeslag bij grote oppervlakken

Wanneer je glas bestelt met een totaal oppervlak groter dan 4 m2 of breder en hoger dan 3100 mm, dan kan er achteraf een lengte-toeslag in rekening worden gebracht . Mocht je een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Het eerder genoemde alternatief voor standaard luchtgevuld dubbel glas is HR++ glas. Het grote verschil zit in de vulling van de spouw. Er zit dan argon gas in de spouw i.p.v. lucht. Een warmte reflecterende coating op het glas wat zorgt voor nog meer comfort en een lagere energierekening.

Kijk voor alle isolatieglas prijzen op Glaswebwinkel.nl.

Mocht je twijfelen over de geschikte dikte van het dubbelglas, kijk dan bij de windlastberekening voor dubbelglas. Dit overzicht zal je helpen om een juiste keuze te maken in de dikte van de binnen- en buitenruit van het dubbel glas.

Welke glasartikelen zijn handig om het dubbele glas goed te monteren?

Een aantal glas artikelen die je altijd nodig zal hebben om een ruit vakkundig te plaatsen zijn:

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
10

Uitstekend

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles goed gegaan en zou [...]
30 november 2022 Leerdam
2020 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10