call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glashevel

v.a. 3,56 excl. BTW
4,31 incl. BTW

Wat is een glashevel of glaslepel?

Een glashevel, ook wel bekend als glaslepel, is een handig gereedschap. Het is speciaal is ontworpen voor het tillen en verplaatsen van voornamelijk isolatieglas, in een raamkozijn. In de glaszettersindustrie en bij glaszetters is het een handig en veel gebruikt glasgereedschap. Een glashevel bestaat uit een stevig handvat en een smal toelopende hefkop.

Toepassing van een glashevel of glaslepel

Een glashevel gebruikt men om glasplaten veilig en eenvoudig op te tillen, om vervolgens eenvoudig op de kunststof glasblokjes onder het isolatieglas te schuiven en goed op hoogte te stellen. Dit is vooral belangrijk bij groot en zwaar dubbelglas, waarbij het risico op glasbreuk kan ontstaan als het glas niet op de juiste manier wordt opgetild. De kop van de glashevel biedt een stevige grip op het glas, waardoor het gemakkelijker wordt om het glas in de juiste positie te liften en in het kozijn te plaatsen.

Voordelen van een glas hevel of glas lepel

Het gebruik van een glashevel of glaslepel biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een veilige werkomgeving, aangezien het risico op letsel door het aanraken van scherpe glasranden wordt verminderd. Bovendien minimaliseert het gebruik van een glashevel het risico op vingerafdrukken, vlekken of andere verontreinigingen op het glasoppervlak.

Daarnaast maakt een glaslepel het tillen en verplaatsen van glas efficiënter en minder belastend voor de gebruiker. Het ergonomische ontwerp van de glashevel zorgt voor een betere grip en vergemakkelijkt het stellen van het glas. Hierdoor kunnen glaszetters en installateurs hun werk sneller en met meer precisie uitvoeren.

Verschillende typen glashevels of glaslepels

Wij bieden drie verschillende varianten aan; van hout, PVC of de gecombineerde variant van hout/PVC. Het is belangrijk om de juiste versie te kiezen op basis van de specifieke vereisten van de glasinstallatie of glaszetklus. Het is aan te raden om te werken met hoogwaardige glashevels die voldoen aan de veiligheidsnormen en een goede grip bieden voor het tillen en verplaatsen van glas.

Glaswebwinkel is de specialist in het leveren van diverse glasgereedschappen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 055 – 843 16 27 of stuur een mail naar info@glaswebwinkel.nl.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10