call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glashevel

v.a. 3,56 excl. BTW
4,31 incl. BTW

Wat is een glashevel of glaslepel?

Een glashevel, ook wel bekend als glaslepel, is een handig gereedschap. Het is speciaal is ontworpen voor het tillen en verplaatsen van voornamelijk isolatieglas, in een raamkozijn. In de glaszettersindustrie en bij glaszetters is het een handig en veel gebruikt glasgereedschap. Een glashevel bestaat uit een stevig handvat en een smal toelopende hefkop.

Toepassing van een glashevel of glaslepel

Een glashevel gebruikt men om glasplaten veilig en eenvoudig op te tillen, om vervolgens eenvoudig op de kunststof glasblokjes onder het isolatieglas te schuiven en goed op hoogte te stellen. Dit is vooral belangrijk bij groot en zwaar dubbelglas, waarbij het risico op glasbreuk kan ontstaan als het glas niet op de juiste manier wordt opgetild. De kop van de glashevel biedt een stevige grip op het glas, waardoor het gemakkelijker wordt om het glas in de juiste positie te liften en in het kozijn te plaatsen.

Voordelen van een glas hevel of glas lepel

Het gebruik van een glashevel of glaslepel biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een veilige werkomgeving, aangezien het risico op letsel door het aanraken van scherpe glasranden wordt verminderd. Bovendien minimaliseert het gebruik van een glashevel het risico op vingerafdrukken, vlekken of andere verontreinigingen op het glasoppervlak.

Daarnaast maakt een glaslepel het tillen en verplaatsen van glas efficiënter en minder belastend voor de gebruiker. Het ergonomische ontwerp van de glashevel zorgt voor een betere grip en vergemakkelijkt het stellen van het glas. Hierdoor kunnen glaszetters en installateurs hun werk sneller en met meer precisie uitvoeren.

Verschillende typen glashevels of glaslepels

Wij bieden drie verschillende varianten aan; van hout, PVC of de gecombineerde variant van hout/PVC. Het is belangrijk om de juiste versie te kiezen op basis van de specifieke vereisten van de glasinstallatie of glaszetklus. Het is aan te raden om te werken met hoogwaardige glashevels die voldoen aan de veiligheidsnormen en een goede grip bieden voor het tillen en verplaatsen van glas.

Glaswebwinkel is de specialist in het leveren van diverse glasgereedschappen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 055 – 843 16 27 of stuur een mail naar info@glaswebwinkel.nl.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10