call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Zwaluw Mirrorfix MS spiegelkit

v.a. 8,63 excl. BTW
10,44 incl. BTW

Zwaluw Mirrorfix MS spiegelkit

Zwaluw mirrorfix spiegelkit - staand witte achtergrondDe spiegellijm is een speciale kit, geschikt voor het bevestigen van spiegels. Het is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm. Anders dan andere constructie- en bevestigingskitten, tast deze lijm de zilverlaag van de spiegel niet aan. Let er dus op dat je bij het bevestigen van een spiegel altijd kiest voor speciale spiegellijm. De Zwaluw Mirrorfix MS spiegellijm is geschikt voor spiegels tot een dikte van 6 mm. De ondergrond moet egaal en vetvrij zijn, dan kan deze spiegellijm op metaal, hout, glas en keramische tegels worden aangebracht.

De kleefkracht is hoog en direct, waardoor het ondersteunen van de spiegel tijdens het drogen nagenoeg minimaal is. De kleur van de kit is wit, de kokerinhoud is 290 ml en vrij van oplosmiddelen.

Om de lijm uit de koker te krijgen is het aan te raden een goedkoop kitpistool bij een bouwmarkt aan te schaffen.

Voordelen Zwaluw Mirrorfix MS spiegelkit:

  • Neutrale uitharding.
  • Geen boormachine of pluggen nodig.
  • Extreem hoge aanvangshechting.
  • Speciaal voor het verlijmen van spiegels.
  • Uitstekende treksterkte.
  • Isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij.
  • Te gebruiken op alle bouwondergronden (denk aan hout, steen, beton, gips, tegels, staal, aluminium en goed schilderwerk).

Tips voor het aanbrengen van de spiegellijm

Breng op de achterzijde van je spiegel op maat de montagekit in verticale banen aan (dikte van de banen 2-3mm) met een tussenruimte van 10cm. Door het in verticale lijnen aan te brengen voorkom je dat er vochtigheid op de lijmlaag blijft liggen, bijvoorbeeld bij een spiegel in de badkamer. Op deze wijze heb je vele malen langer plezier van de spiegel op maat! Het eventueel verschuiven van de spiegel is na het lijmen tot ongeveer 2 minuten mogelijk.

Als je het mooier vindt om de aansluiting tussen bijvoorbeeld spiegels onderling of de ondergrond rondom af te dichten om bijvoorbeeld vochttoetreding achter de spiegel te voorkomen, dan kan dit het beste plaatsvinden, nadat de spiegellijm is uitgehard (ca. 1 á 2 weken).

Wij hebben een mooi instructiefilmpje die je verder op weg helpt om de spiegel te monteren: het verlijmen van je spiegel met spiegellijm

Uiteraard zijn er ook nog andere methoden om je spiegel op te hangen. Mocht je voor een andere wijze willen kiezen dan zijn er nog de volgende mogelijkheden; Spiegelbevestiging – hoe doe ik dat? 

Mochten er aanvullend nog vragen zijn dan zijn wij altijd bereid om telefonisch of via de mail verdere uitleg te geven.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10