call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaskit is een glaszetartikel dat elke glaszetter en doe-het-zelver nodig heeft. Zonder glaskit zal je het kozijn, de spiegel of andere plek waar het glas in wordt gezet nooit mooi af kunnen werken. Het aanschaffen van glaskit is daarom een essentieel onderdeel van een goede voorbereiding om later geen nadelige gevolgen te ondervinden van het niet goed installeren van het glas. In de webshop van Glaswebwinkel.nl hebben we verschillende soorten glaskit op voorraad, geschikt voor elke situatie waarin jij de randen van het glas perfect wilt afwerken.

Waarvoor gebruik je glaskit?

Glaskit gebruik je om geplaatst glas stevig vast te zetten. Het is belangrijk dat het glaskit waar je mee werkt over de juiste eigenschappen beschikt om het geheel goed af te werken. Daarnaast moet de glaskit van professionele kwaliteit zijn, zodat de afwerking van het glas ook duurzaam is en je niet binnen de kortste keren te maken krijgt met kit dat loslaat of verkleurt. Zeker wanneer je de kit aan de buitenkant van je woning gebruikt is het van belang dat de glaskit optimaal bestand is tegen regen, wind en uv-straling. Daarnaast voldoet een goede glaskit ook aan de eis dat het tegen een stootje kan en niet snel beschadigt of scheurt. De belangrijkste eigenschap van glaskit is dat het stevig hecht aan de ondergrond waarop het toegepast wordt.

Verven van glaskit

Ga je aan de slag met een van onze professionele glaskitten voor het afwerken van een geplaatste ruit, dan raden we je aan om eerst het kozijn te verven en daarna pas de glaskit op kleur aan te brengen. Onze siliconenkitten ‘bewegen’ namelijk mee, terwijl de meeste verfsoorten juist weinig flexibel zijn, waardoor de kans op scheuren in de kitvoeg groot zijn. Door eerst te verven en daarna te kitten voorkom je veel onderhoud en schade.

Glaskit bestellen via Glaswebwinkel.nl

Voor de beste glaskitten heb je in de webshop van Glaswebwinkel.nl ruime keus. Onze glaskitten zijn toepasbaar op alle mogelijke situaties waarin je het glas stevig wilt vastzetten en mooi wilt afwerken. Van het voegen van kozijnen met dubbel glas tot het aan elkaar zetten van vitrineglas en het afwerken van glas voor je spiegel in de badkamer. Naast siliconenkit hebben we verschillende soorten stopverf in de aanbieding en natuurlijk ook professioneel spiegellijm, waarmee je het glas van jouw spiegel vakkundig vastzet. Het glaskit in onze webshop kan worden gebruikt door elke glaszetter, maar ook de handige doe-het-zelver zal met ons aanbod glaskitten goed uit de voeten kunnen.

Glaskit is snel en eenvoudig in onze webshop te bestellen. Daar vind je ook alle andere glaszetartikelen die je nodig hebt om betrouwbaar en professioneel met het glas aan de slag te gaan. Heb je ook nog glas bij ons besteld en komt jouw orderbedrag boven de € 250,- uit dan leveren we jouw glasproducten geheel kosteloos bij je af. Je kan het glaskit natuurlijk ook bij ons in Apeldoorn komen afhalen, helemaal handig als je nog vragen hebt hoe je de glaskit het beste kunt toepassen.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
9

Mooi isolerend glas voor een goede prijs

Mooi glas, prijs / kwaliteit is goed. Informatie over leveren [...]
26 september 2021 Deventer
10

100% goed!

Alles precies volgens afspraak, en vooraf werd ik heel goed [...]
26 september 2021 Uithoorn
9

Zeer snelle levering. Voor afwijkende bestelling snel een offerte en correct en behulpzaam te woord

Prima bedrijf.
25 september 2021 Eerbeek
1639 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10