Spiegelmontage set

Spiegelmontage set

Vanaf €12.44 per stuk (incl. BTW)

Categorieën:
Tags:
Prijs: €12.44 per stuk (incl. BTW)

Aantal


Productbeschrijving

Met de spiegelmontage set van Glaswebwinkel monteert u eenvoudig zelf de spiegel aan de wand. De spiegelmontage set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Twee excentrische schijven voorzien van een schaal
  • Twee schroeven en pluggen
  • Twee zwarte rubbertjes/of kunststof blokjes
  • Twee zelfklevende ijzeren plaatjes van 100 x 100 mm / 100 x 200 mm
  • Bij de spiegelmontage set ED26 bestaat de set uit drie excentrische schijven, 3 schroeven en pluggen, drie zwarte rubbertjes/kunststof blokjes en 3 zelfklevende ijzeren plaatjes.

Kies afhankelijk van de oppervlakte van de spiegel, de juiste spiegelmontage set. De montage artikelen zijn verkrijgbaar voor spiegels met een oppervlakte tot maximaal 0,8 m2, 1,6 m2  en 2,6 m2.

Gebruik:
1. De twee ijzeren plaatjes met haak worden op de achterkant van de spiegel aangebracht (met de zelfklevende plakkant van de plaat).
2. De witte excentrische schijven (excentrisch om een kleine correctie te kunnen doen), worden met de schroeven op de muur aangebracht.
3. De twee zwarte rubbertjes (en/of de twee witte kunststof blokjes) hebben ook een plakkant en worden op de achterkant spiegel aangebracht om de spiegels onderaan dezelfde afstand tot de muur te geven, zodat de spiegel niet gekanteld naar voren hangt
4. U hangt de spiegel met de aangebrachte plaatjes met haak op de witte ringen.
5. Voor extra zekerheid kunt u met Mirrorfix spiegellijm de randen van de twee ijzeren plaatjes, die u aan de achterkant op de spiegel heeft aangebracht, verlijmen met de spiegel, zodat de ijzeren elementen nooit los kunnen komen van de spiegel.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegelmontage set” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…