call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegelmontage set

v.a. 8,36 incl. BTWper stuk
Productomschrijving

De spiegelmontage set, gebruik je om een spiegel eenvoudig op te hangen.

Zodra je een spiegel op maat hebt aangeschaft dan wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk ophangen. De ophang set is bij ons eenvoudig te bestellen. Met de spiegelmontage set van Glaswebwinkel monteer je eenvoudig zelf de spiegel aan de wand en kan je de spiegel ter zijner tijd ook verplaatsen. Ook zorgt deze montage set ervoor dat de spiegel niet strak tegen de muur hangt waardoor je er eventueel een spiegelverwarming achter kan plaatsen. Door gebruik te maken van deze montage set komt de spiegel ongeveer 11mm van de muur te hangen.

Inhoud van de spiegel montageset:

Met de spiegelmontage set van Glaswebwinkel monteer je eenvoudig zelf de spiegel aan de wand. De spiegelmontage sets ED08 en ED16 bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Twee excentrische schijven voorzien van een schaal
  • Twee schroeven en pluggen
  • Twee schuimblokjes
  • Kunststof blokjes (afstandhouders)
  • Twee zelfklevende ijzeren plaatjes van 100 x 100 mm

Kies afhankelijk van de oppervlakte van de spiegel, de juiste spiegelmontage set. De montage artikelen zijn verkrijgbaar voor spiegels met een oppervlakte tot maximaal 0,8 m2, 1,6 m2  en 2,6 m2.

Bij de spiegelmontageset ED26, geschikt voor grotere spiegels tot 2,6 m2, bestaat de set uit de volgende onderdelen:

  • Drie excentrische schijven voorzien van een schaal
  • Drie schroeven en pluggen
  • Drie schuimblokjes
  • Drie kunststof blokjes (afstandhouders)
  • Drie zelfklevende ijzeren plaatjes van 100 x 200 mm

Gebruik van de spiegelmontage-set:

1. De twee ijzeren plaatjes met haak worden op de achterkant van de spiegel aangebracht (met de zelfklevende plakkant van de plaat).
2. De witte excentrische schijven (excentrisch om een kleine correctie te kunnen doen), worden met de schroeven op de muur aangebracht.
3. De twee zwarte rubbertjes (en/of de twee witte kunststof blokjes) hebben ook een plakkant en worden op de achterkant spiegel aangebracht. Zo geef je de spiegels onderaan dezelfde afstand tot de muur, zodat de spiegel niet gekanteld naar voren hangt.
4. Je hangt de spiegel met de aangebrachte plaatjes met haak op de witte ringen.
5. Voor extra zekerheid kun je met Mirrorfix spiegellijm de randen van de twee ijzeren plaatjes, die aan de achterkant op de spiegel zijn aangebracht, verlijmen met de spiegel. Zo kunnen de ijzeren elementen nooit los komen van de spiegel.

Bovenstaande instructie gaat uit van de ED08 en ED16. Lees bij de spiegelbevestiging-set ED26 overal drie onderdelen i.p.v. twee.

Let op: voor de bevestiging / montage van veiligheidsspiegels (fitness spiegel, dansspiegel), zijn de spiegelmontage sets ED08, ED16 en ED26 niet geschikt. Dit i.v.m. de veiligheidsfolie die achterop de spiegel is aangebracht, waardoor een blijvende hechting met de bevestigingsmaterialen niet gegarandeerd kan worden.

Hierbij een instructiefilmpje: hoe bevestig je een spiegel met een spiegelmontageset.

Bestellen, hoe werkt dit bij Glaswebwinkel.nl?

Bestel hier de spiegelmontage set eenvoudig en voordelig in de webshop bij Glaswebwinkel.nl. De gemiddelde levertijd van glaszetartikelen is 1 à 2 werkdagen. Ook is het mogelijk om het glas of de glasartikelen op te halen in Apeldoorn of Oosterhout (NB).

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
10

Uitstekend

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles goed gegaan en zou [...]
30 november 2022 Leerdam
2020 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10