call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegelmontage set

v.a. 7,26 excl. BTW
8,78 incl. BTW

De spiegelmontage set, gebruik je om een spiegel eenvoudig op te hangen.

Zodra je een spiegel op maat hebt aangeschaft dan wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk ophangen. De ophang set is bij ons eenvoudig te bestellen. Met de spiegelmontage set van Glaswebwinkel monteer je eenvoudig zelf de spiegel aan de wand en kan je de spiegel ter zijner tijd ook verplaatsen. Ook zorgt deze montage set ervoor dat de spiegel niet strak tegen de muur hangt waardoor je er eventueel een spiegelverwarming achter kan plaatsen. Door gebruik te maken van deze montage set komt de spiegel ongeveer 11mm van de muur te hangen.

Inhoud van de spiegel montageset:

Met de spiegelmontage set van Glaswebwinkel monteer je eenvoudig zelf de spiegel aan de wand. De spiegelmontage sets ED08 en ED16 bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Twee excentrische schijven voorzien van een schaal
  • Twee schroeven en pluggen
  • Twee schuimblokjes
  • Kunststof blokjes (afstandhouders)
  • Twee zelfklevende ijzeren plaatjes van 100 x 100 mm

Kies afhankelijk van de oppervlakte van de spiegel, de juiste spiegelmontage set. De montage artikelen zijn verkrijgbaar voor spiegels met een oppervlakte tot maximaal 0,8 m2, 1,6 m2  en 2,6 m2.Spiegelmontage set - tot 2,6m2 inhoud

Bij de spiegelmontageset ED26, geschikt voor grotere spiegels tot 2,6 m2, bestaat de set uit de volgende onderdelen:

  • Drie excentrische schijven voorzien van een schaal
  • Drie schroeven en pluggen
  • Drie schuimblokjes
  • Twee kunststof blokjes (afstandhouders)
  • Drie zelfklevende ijzeren plaatjes van 100 x 200 mm

Gebruik van de spiegelmontage-set:

1. De twee ijzeren plaatjes met haak worden op de achterkant van de spiegel aangebracht (met de zelfklevende plakkant van de plaat).
2. De witte excentrische schijven (excentrisch om een kleine correctie te kunnen doen), worden met de schroeven op de muur aangebracht.Zwaluw Mirrorfix MS spiegelkit
3. De twee zwarte rubbertjes (en/of de twee witte kunststof blokjes) hebben ook een plakkant en worden op de achterkant spiegel aangebracht. Zo geef je de spiegels onderaan dezelfde afstand tot de muur, zodat de spiegel niet gekanteld naar voren hangt.
4. Je hangt de spiegel met de aangebrachte plaatjes met haak op de witte ringen.5. Voor extra zekerheid kun je met Mirrorfix spiegellijm de randen van de twee ijzeren plaatjes, die aan de achterkant op de spiegel zijn aangebracht, verlijmen met de spiegel. Zo kunnen de ijzeren elementen nooit los komen van de spiegel.

Bovenstaande instructie gaat uit van de ED08 en ED16. Lees bij de spiegelbevestiging-set ED26 overal drie onderdelen i.p.v. twee.

Let op: voor de bevestiging / montage van veiligheidsspiegels (fitness spiegel, dansspiegel), zijn de spiegelmontage sets ED08, ED16 en ED26 niet geschikt. Dit i.v.m. de veiligheidsfolie die achterop de spiegel is aangebracht, waardoor een blijvende hechting met de bevestigingsmaterialen niet gegarandeerd kan worden.

Hierbij een instructiefilmpje: hoe bevestig je een spiegel met een spiegelmontageset.

Bestellen, hoe werkt dit bij Glaswebwinkel.nl?

Bestel hier de spiegelmontage set eenvoudig en voordelig in de webshop bij Glaswebwinkel.nl. De gemiddelde levertijd van glaszetartikelen is 1 à 2 werkdagen. Ook is het mogelijk om het glas of de glasartikelen op te halen in Apeldoorn of Oosterhout (NB).

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
10

Makkelijk en goed

Makkelijk bestellen, vlot geholpen bij afhalen
23 mei 2024 Garderen
10

Super bedrijf, flexibel en communicatief sterk

Hartelijk dank voor de levering van het glas. Perfecte maten en [...]
22 mei 2024 Lekkerkerk
7

uitstekend

duidelijke website, op tijd geleverd, ook geen probleem als het [...]
22 mei 2024 Oosterwolde Gld
2364 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10