call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Repel glasreiniger

v.a. 16,93 excl. BTW
20,48 incl. BTW

Repel glasreiniger en oppervlaktereiniger: eigenschappen en voordelen

Met Repel Glasreiniger ben je verzekerd van een streepvrij resultaat. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om verschillende oppervlakken te reinigen en te verfraaien, waardoor ze langer schoon blijven. Het is de eerste dubbelwerkende glasreiniger die in één stap reinigt en beschermt tegen opbouw van kalkvlekken, olie, vuil, vingerafdrukken, zeepresten en harde mineralen. Het gebruik van agressieve chemicaliën wordt hierdoor verminderd, omdat oppervlakken die behandeld zijn de Repel Glasreiniger minder vatbaar zijn voor vuil.

Voor een totale reiniging, coating en een lang durend resultaat, schaf dan het glascoating pakket aan.

Veelzijdig en efficiënt

Repel Glasreiniger is een multifunctioneel product dat geschikt is voor glas, roestvrij staal, steen, kunstmatig of gelakt marmer en graniet, porselein, acryl, chroom, vinyl en nog veel meer. Of het nu gaat om ramen, douchecabines, spiegels, tafels, wastafels, badkuipen, tegels, toiletten, urinoirs, balies of apparaten, Repel zorgt voor een stralend resultaat op alle harde oppervlakken.

Makkelijk in gebruik

Hoe vaker je Repel gebruikt, hoe gemakkelijker het schoonmaken wordt. Bij elke reiniging vernieuwt de onzichtbare barrière zich, waardoor het vuil minder hecht aan de oppervlakken. De formule van Repel zorgt voor een streepvrije glans en stoot water, vuil, aarde en vingerafdrukken af dankzij geavanceerde nanotechnologie en micro-emulsietechnologie. Hierdoor krijgen glas en andere harde oppervlakken een langdurige bescherming en behouden ze hun glans en uitstraling.

Maak glas reinigen gemakkelijk

Met Repel Glasreiniger wordt glas reinigen een moeiteloze taak. Deze krachtige reiniger is ontworpen om effectief schoon te maken zonder het gebruik van irriterende chemische stoffen. Daarnaast biedt Repel niet alleen reiniging, maar ook bescherming en glans voor je glazen oppervlakken.

Efficiënt en milieuvriendelijk

Met deze glasreiniger hoef je nooit meer agressieve chemicaliën te gebruiken om je glas schoon te maken. De geavanceerde formule stoot water, vuil en vlekken af, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het reinigen van je glazen oppervlakken. Bovendien is Repel milieuvriendelijk en veilig voor gebruik op alle harde oppervlakken.

Glanzend resultaat, langdurige bescherming

Repel zorgt ervoor dat je glazen oppervlakken er altijd als nieuw uitzien. Het voorkomt dat kalkvlekken, zeepresten en lichaamsoliën doordringen in de oppervlakken, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Bovendien is Repel® gemakkelijk aan te brengen en laat het een langdurige bescherming achter, zodat je langer kunt genieten van schone en glanzende oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing en voorzorgsmaatregelen

De Repel Glasreiniger wordt geleverd in een handige spuitflacon van 950 ml. Het gebruik is eenvoudig: besproei het oppervlak en veeg het schoon met een doekje, papier of microvezeldoekje totdat het droog en glanzend is. Voor hardnekkig vuil kun je de reiniger opnieuw aanbrengen of het oppervlak besproeien en vervolgens schoonvegen met een spons of microvezeldoekje. Poets het oppervlak tot het schoon en glanzend is met een droge doek.

Voor elektronische apparatuur is het raadzaam om de reiniger eerst op een doek te spuiten en het oppervlak schoon en droog te poetsen. Op deze manier blijven je apparaten beschermd tegen vocht en krijg je een streepvrij resultaat.

Let op: Repel Glasreiniger kan irritatie aan de ogen veroorzaken. Houd het product buiten bereik van kinderen. Volg de gebruiksaanwijzing en de veiligheidsinstructies op de verpakking.

Wil je een nog beter resultaat? Probeer dan ook de Invisible Shield Glass & shower coating voor een hydrofoob (afstotend) glasoppervlak. Deze combinatie vult elkaar perfect aan en maakt schoonmaken een fluitje van een cent!

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10