call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glaskurkjes (1000 stuks)

v.a. 10,67 incl. BTWper zak
Productomschrijving

De glaskurkjes (1.000 stuks) van Glaswebwinkel.nl, voor het eenvoudig beschermen van je glas tijdens transport.

Om glas te beschermen gebruikt de glaszetter altijd glaskurkjes. Ze zijn makkelijk aan te brengen op glasplaten en uiteraard ook weer eenvoudig te verwijderen. De glaskurkjes worden op vellen van 1.000 stuks geleverd. Deze glaskurkjes beschermen het glas en zorgen dat er afstand wordt bewaard tussen de glasplaten onderling.

De kurkjes worden op de glazenplaat geplakt om het glas te beschermen tegen krassen of beschadigingen tijdens het transport. Kurk is een zacht materiaal, dus als de glasplaten tegen elkaar aan komen tijdens het vervoer, zullen de kurkblokjes ervoor zorgen dat er geen krassen en beschadigingen op het glas ontstaan. Bovendien kunnen de glaskurkjes ook helpen om trillingen en geluid te dempen tijdens het transport, waardoor het glas minder kans heeft om te breken. Zo dienen de kurkblokjes als een soort van bescherming voor het glas tijdens het transport. Dus ideaal voor het scheiden van glas, kunststof, enzovoort. De kurkjes laten geen afdruk achter op het glas.

Verpakking en afmeting van de glaskurkjes

De schuimkurkjes worden per 1.000 stuks geleverd. De afmeting van een enkel kurkje is 18 x 18 x 3 mm.

Bestel eenvoudig en voordelig kurkjes in de webshop bij Glaswebwinkel.nl. Naast de glaskurkjes omvat ons assortiment ook andere glaszetartikelen, zoals combibox keggen of combibox kunststof glasblokjes. Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment glas en beglazingsmaterialen.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Helemaal tevreden

Snelle levering en top service
27 januari 2023 Deventer
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
2054 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10