call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Combinatiebox Keggen (400 stuks)

v.a. 39,63 excl. BTW
47,95 incl. BTW

Combinatiebox Keggen: optimale ondersteuning en bescherming voor jouw glas

De combinatiebox keggen biedt een praktische oplossing voor het veilig en stabiel bevestigen van glas. Deze schuine glasblokjes voorkomen dat een ruit direct in aanraking komt met de sponning.

Door ze onder de beglazing te plaatsen, wordt verschuiving voorkomen en wordt het glas dus beschermd tegen beschadigingen. De keggen zijn speciaal ontworpen voor schuin aflopende kozijnprofielen en bieden een betrouwbare ondersteuning voor diverse soorten glas. Ben je echter op zoek naar glasblokjes voor een vlakke ondergrond, kijk dan bij de combinatiebox glasblokjes.

Voordelen van keggen blokjes voor glasbevestiging

De keggen combinatiebox biedt verschillende voordelen voor het vastzetten van glas in raamkozijnen:

  1. Optimale ondersteuning: De keggen zorgen voor een stevige bevestiging van de ruit in het raamkozijn. Ze voorkomen dat het glas gaat schuiven en zorgen voor een stabiele positie.
  2. Universele toepasbaarheid: De keggen zijn geschikt voor gebruik op hellende kozijnprofielen en kunnen worden toegepast bij verschillende soorten glas. Of je nu enkel glas, dubbel glas of gelaagd glas wilt bevestigen, de keggen bieden een passende oplossing.
  3. Duurzaam en belastbaar: De gebruikte kunststof in de keggen is uitvoerig getest op weerbaarheid tegen wisselende temperaturen en externe drukbelasting. Ze zijn bestand tegen flinke belasting en behouden tegelijkertijd hun ventilerende eigenschappen.

Combinatiebox keggen: handig assortiment voor glasmontage

Met de combinatiebox keggen beschik je over een handig assortiment van 400 keggen, verdeeld in twee varianten. De box bevat 200 keggen met afmetingen van 8/4 x 100 mm en een breedte van 22 mm, en 200 keggen met dezelfde afmetingen maar een breedte van 24 mm. Dit geeft je de flexibiliteit om de juiste keggen te kiezen die perfect passen bij jouw specifieke glasmontage werkzaamheden.

Universele toepasbaarheid en sterke duurzaamheid

Bekijk het instructiefilmpje om te zien hoe je de keggen op de juiste manier kunt toepassen bij het zetten van glas

Met de combinatiebox keggen zorg je voor een professionele en veilige bevestiging van glas in diverse situaties. Bescherm je glas tegen schade en creëer een solide en betrouwbare glasconstructie met behulp van keggen. Bestel nu jouw combinatiebox keggen en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze praktische glasbevestigingsoplossing.

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via 055 – 843 1627 of stuur een e-mail naar info@glaswebwinkel.nl. Ons team staat klaar om je te helpen bij al je glasmontage werkzaamheden.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10