call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Werkwijze van Glaswebwinkel.nl

Werkwijze van Glaswebwinkel.nl

Bij Glaswebwinkel.nl staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de levertijden kort. Wat is de werkwijze van Glaswebwinkel.nl?

Glas bestellen bij Glaswebwinkel.nl

  • Bepaal welke glassoort je nodig hebt.
  • Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren.
  • Geef het aantal ruiten op dat je nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen en reken deze af.

De bestelling wordt doorgegeven aan productie, waar wij aan de slag gaan om je bestelling op maat te produceren en uit te leveren.

De gemiddelde levertijd van maatwerk spiegels en enkelglas is 10-15 werkdagen. Voor gehard- en gelaagd glas is de gemiddelde levertijd 15-20 werkdagen (bij gelakt gehard glas is dat 20-30 werkdagen). Bij isolatieglas* bedraagt de gemiddelde levertijd 15-20 werkdagen. De gemiddelde levertijd van voorzetramen is 25-30 werkdagen. Voor BENGglas* is de indicatieve gemiddelde levertijd 26 weken.

* Momenteel is de vraag naar isolatieglas en BENGglas extreem hoog. Hierdoor kan het zijn dat de genoemde levertijd van dit glastype overschreden gaat worden.

De bovengenoemde levertijden zijn gemiddelde levertijden. Mocht je bestelling toch eerder gereed zijn dan zullen wij het uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Je ontvangt voorafgaand aan de levering een bericht over het moment van aflevering.

Glas leveren wij in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), voor € 35,00 (incl. btw) per bestelling.

Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen bij een afhaallocatie? Dan zal dit kunnen schelen in de levertijd. Je ontvangt van ons een afhaalbericht zodra de bestelling gereed staat (op onze site staan onder het item FAQ’s nog de meest gestelde vragen en aanvullende tips).

Rond algemene feestdagen, gedurende vakantie- en bouwvakperiode, kunnen levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Wil je een indicatie van de levertermijn? Neem dan gerust contact op.

Glaszetartikelen bestellen

Glaswebwinkel.nl heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet gelijktijdig met het glas geleverd. Deze producten heb je dan vaak de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 9,50 (incl. btw) per bestelling, ongeacht de provincie waarin je woont. Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je gekozen om de bestelling op te halen bij een afhaallocatie? Dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling gereed staat.

Op welke manier kan je afrekenen bij Glaswebwinkel.nl?

De betaling van de bestelling kan via iDEAL of Visa, Mastercard.