call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasband PE Band Wit

v.a. 7,87 excl. BTW
9,52 incl. BTW

Glasband PE wit kopen

Wil je jouw glas zo goed mogelijk beschermen? Dan is de glasband PE wit onmisbaar om bij je te hebben als professional of handige doe-het-zelver. Glasband is gemaakt van zacht, rubberachtig materiaal. Door dit rondom het kozijn aan te brengen komt het glas niet direct in aanraking met de latten en sponning van het kozijn en wordt schade aan het glas voorkomen. Glasband heeft ook nog een andere beschermende functie. Het zorgt er namelijk voor dat de druk die ontstaat door de wind van buitenaf, evenredig over het oppervlak wordt verdeeld. Daarmee is de kans dat de ruit door windbelasting beschadigt verwaarloosbaar.

Wat is glasband PE?

PE-glasband is zelfklevend band. Zeer geschikt voor allerlei beglazingswerken bij ramen en deuren.

Wat is de functie van glasband PE?

Het zorgt ervoor dat de druk die ontstaat door bijvoorbeeld van wind van buitenaf, evenredig over het oppervlak wordt verdeeld. Daarmee is de kans dat de ruit door windbelasting beschadigt verwaarloosbaar.

Welke dikte glasband is het meest geschikt?

De aanbevolen kitvoeg (aanbevolen door glasproducenten) is 24 kubieke mm, daarmee zorg je voor de beste ventilatie rondom je glas. Met een celband van 9 x 4 mm krijg je doorgaans de beste ventilatie van het glas. Glasbanden van 2 en 3 mm dikte worden veelal gebruikt voor meer ondiepe sponningen.

Hoe gebruik je glasband?

Glasband werkt alleen als je de tape rondom de gehele sponning en op alle glaslatten aanbrengt, telkens op zo’n 4 a 5 millimeter van de rand. Je kan het geheel daarna eenvoudig en onzichtbaar afkitten, zodat je de glaszet klus professioneel afrondt. Glasband in onze webshop wordt geleverd zonder aftrekfolie. Dat voorkomt risico op schade en gescheurde tape, je rondt daarmee het glaszetten ook nog eens een stuk sneller af. Glasband PE Band Wit is verkrijgbaar in rollen van 4 x 25 meter met verschillende breedtes. Ook leveren we de kleur grijs.

Hierbij een instructiefilmpje.

Naast het glasband verkopen wij natuurlijk nog meer artikelen wat je nodig zou kunnen hebben voor de montage van je glas zoals glaskit en glashevels

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10