136-530de665-1b44-4e5b-a97e-7096c0a8090f

Glasband PE Band wit (100 m)

Vanaf €8.20 per rol (incl. BTW)

Categorieën:
Tags: , , , , ,
Prijs: €8.20 per rol (incl. BTW)

Aantal


Productbeschrijving

Wit PE Beglazingsband bestel je heel eenvoudig op Glaswebwinkel.nl

Verpakking
Per rol van 100 meter. De rollen glasband zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

Algemeen
Wit PE beglazingsband wordt gebruikt door de professionele glaszetter en is noodzakelijk om een ruit goed te zetten. Het glasband heeft een klevende zijde zodat het eenvoudig is aan te brengen op de kozijnen en glaslatten. Het glasband wordt door Glaswebwinkel.nl geleverd in verschillende afmetingen, zonder aftrekfolie.

Waarom PE beglazingsband gebruiken?
Met het plakken van glasband voorkom je eventuele glasbreuk, doordat het glasoppervlak niet direct in aanraking komt met de latten en kozijnsponning. Bovendien zorgt wind voor druk op de ruit, door het aanbrengen van glasband wordt de belasting op het glasoppervlak gelijkmatig verdeeld. Ook dit voorkomt glasschade.

Toepassing
Het beglazingsband wordt rondom de gehele sponning en op de glaslatten geplakt. Breng het glasband op ongeveer 4 a 5 millimeter vanaf de rand van het kozijn en glaslat aan, om genoeg ruimte over te houden om rondom goed af te kitten. Gebruik altijd professionele glaskit.

Op Glaswebwinkel.nl kan je eenvoudig alle soorten en afmetingen wit beglazingsband bestellen. Snelle levering, overal in Nederland.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Glasband PE Band wit (100 m)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *