call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glascoating

Resultaten

Toont alle 3 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glascoating en glascleaner laten je glas er stralend en schoon uitzien!

Glasreinigers zijn handig om vlekken te verwijderen en bestaand glas zijn oude glans terug te geven, maar je wilt natuurlijk ook het glas goed beschermen tegen hardnekkig vuil en kalkaanslag. Het aanbrengen van de juiste glascoating bij het monteren van het glas is dan sterk aan te raden. Met de glascoating- en cleaner producten van Glaswebwinkel.nl houd je het glas langer mooi. Bestel deze glasproducten daarom nu direct en voordelig in onze webshop.

Glascoating voor optimale bescherming

Het stralend houden van glas begint al op het moment van het glaszetten zelf. Heb je het glas volledig op maat bewerkt, klaar om geplaatst te worden, dan doe je er goed aan om het glas voor montage nog te behandelen met een geschikte glascoating. Door het aanbrengen van deze coating ontstaat een beschermlaag waar vuil en vet zich niet aan kunnen hechten. De natuurlijke glans van het glas blijft daardoor een stuk langer behouden en je bent minder tijd kwijt aan het reinigen van het glas omdat er gewoonweg minder vuil op achterblijft.

Glas reinigen met de beste glascleaner

Een professionele glascoating houdt natuurlijk veel tegen, maar je ontkomt er niet aan ruiten en andere glastoepassingen in je huis regelmatig schoon te maken. Reinigen van glas betekent niet alleen het verwijderen van vuil en vlekken, het is ook nodig om te voorkomen dat kalkaanslag blijft zitten. Laat je dit te lang ongemoeid, dan wordt het steeds lastiger deze aanslag goed te verwijderen. Het is in ieder geval handig altijd glascleaner in huis te hebben zodat je het glas op elk moment professioneel kunt reinigen.

Glascoating en glascleaner bestellen bij Glaswebwinkel.nl

In de webshop van Glaswebwinkel.nl vind je verschillende producten om het glas vooraf te behandelen en het daarnaast ook goed te reinigen wanneer het eenmaal op z’n plek zit. Zo hebben we voor het schoonmaken een reinigingsspray beschikbaar van topkwaliteit. Het grote voordeel van deze spray is dat het niet alleen geschikt is voor glas, maar ook andere oppervlakken reinigt zoals kunststof en andere gladde, harde materialen. Voor het aanbrengen van een optimale beschermlaag hebben we diverse coatings in ons assortiment. Wil je voordelig uit zijn, bekijk dan onze glascoating- én cleaner pakketten. Bestel je deze dan heb je beide producten in huis, tegen een scherpe prijs in onze webshop te verkrijgen.

Naast glascoating en glascleaner vind je in onze webshop nog veel meer producten voor optimaal onderhoud van jouw glas. Ook hebben we een breed assortiment aan glaszetartikelen waarmee je het glas perfect kunt bewerken en zetten, geschikt voor elke montageklus. We zorgen dat je na jouw bestelling zo snel mogelijk over de benodigde glasproducten beschikt!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10