call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Timeless nanocoating glas

v.a. 86,98 excl. BTW
105,25 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke glasdikte wil je?

Een douchewand van nanocoating glas, ook wel timeless glas genoemdDouchewand nanocoating glas

 

Een douchewand, douchecabine of badwand is onmisbaar om de rest van de badkamer droog te houden. Met nanocoating glas is het schoonmaken bovendien een fluitje van een cent geworden. En wanneer je kiest voor een antikalk coating, wordt het nog gemakkelijker. Deze coating beschermt het glas tegen vervuilende invloeden, waardoor het water- en vuilafstotend wordt. Dit gecoate antikalk glas is gehard (dus veilig) en wordt in twee verschillende diktes geproduceerd. Je kan kiezen uit 8 millimeter of 10 millimeter dikte.

Met ons timeless gecoat geharde glas kies je voor blijvend transparant doorzicht van het glas. Het glas behoudt zijn heldere doorzicht doordat het dag in, dag uit wordt beschermd tegen vervuiling en kalk. Dankzij de duurzame coating glijdt water moeiteloos van het glasoppervlak, zonder vervelende kalkaanslag achter te laten. Bovendien is antikalk glas eenvoudig schoon te maken. Na het douchen veeg je met gemak de wisser over het glas, waardoor droog schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij de timeless coating verdwijnt condensatie sneller, waardoor waterdamp makkelijker opdroogt dan op glas, zonder een antikalk coating.

Voordelen van timeless glas

 • druppels glijden makkelijk van het glas af
 • glas wordt niet dof
 • 10 jaar garantie op de antikalk behandeling
 • coating is nagenoeg niet te zien
 • eenvoudig te reinigen met schoonmaak azijn en warm water

De voordelen van timeless glas

 

Hoe moet je hardnekkige kalkaanslag op glas verwijderen?

Nanocoating  bestaat uit uiterst helder gehard glas met een vrijwel onzichtbare antikalk coating. Het kan moeiteloos worden gereinigd met een zachte doek en warm water, of een trekker. Normale onderhoudsproducten zijn toegestaan, maar we raden het gebruik van bijvoorbeeld schuurmiddelen ten zeerste af. Het meest eenvoudig reinig je met warm water en schoonmaak azijn.

Glascoating Clean X pakket

Wil je op een bestaande badwand of douchewand hardnekkige kalkaanslag verwijderen, dan heb je hiervoor professioneel reinigingsmiddelen nodig. Je zou gebruik kunnen maken van het glascoating clean X pakket.

Bij de plaatsing van de glazen douchewand moet de nano-gecoate kant naar de binnenkant van de douche worden gericht. Dus de zijde die nat wordt.

Zorg er altijd voor dat het glas wat wordt toegepast als douchescherm, dus nanocoating glas of gewoon gehard glas. Als het maar gehard glas. Zo is blijft het veilig en voldoe je aan de geldende veiligheidsnormen en regelgeving.

Bestel nanocoating glas op maat bij Glaswebwinkel.nl

Met een op maat gemaakte glazen douchewand geniet je niet alleen van een prachtige uitstraling, maar ook van het gemak van schoonmaken en de bescherming tegen kalkaanslag. Ontdek de vele voordelen van de nanocoating glas douchewand en creëer een mooie en makkelijk te onderhouden douche-ervaring. Ben je op zoek naar glas zonder coating? Kijk dan bij ons standaard gehard glas.

Tip: leveren wij het Timeless glas voorzien van de nano-coating, dan wordt de productiesticker altijd op de coatingzijde aangebracht. Zo herken je eenvoudige de gecoate en niet-gecoate zijde.

Wij leveren antikalk glas in nagenoeg heel Nederland (alleen de Waddeneilanden niet) en in Vlaanderen. Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met ons. Dat kan per mail (info@glaswebwinkel.nl) of bel ons op 055-8431627. Hou er rekening mee dat wij al ons glas op maat produceren. Dit houdt in dat er altijd een levertijd geldt. Voor dit glas met anti kalk coating komt dit uit op ongeveer ongeveer 4 tot 5 weken.

 • Levertijd is gemiddeld 20 tot 25 werkdagen (4 tot 5 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 35,00 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10