144-530de800-fd5c-4f32-9aa9-71f7c0a8090f

Glassnijder Toyo TC17B (olie)

Vanaf €33.71 per stuk (incl. BTW)

Categorieën: , ,
Tags: , , , ,
Prijs: €33.71 per stuk (incl. BTW)

Aantal


Productbeschrijving

Verpakking: per stuk

Glassnijder Toyo TC17B (olie)
Glas snijden blijft een vak apart. Zelfs de meest ervaren glaszetter of glasbewerker zal toegeven dat het snijden van glas een uiterst nauwkeurig werk is. Op de juiste manier snijden van glas is alleen mogelijk wanneer u beschikt over een professionele glassnijder. Glassnijders zijn onder andere te vinden bij de diverse bouwmarkten. De kwaliteit van deze glassnijders laat nog wel eens te wensen over. Glaswebwinkel.nl biedt u de glassnijder Toyo TC17B aan, een absoluut top glasartikel waar u als echte professional niet buiten kunt

Wat is precies een glassnijder?
Een glassnijder laat zich eenvoudig omschrijven. Het is namelijk een hard metalen wieltje of een hard stuk metaal dat bevestigd zit aan een handzame houder. Het is van groot belang dat dit wieltje of hard stuk metaal stevig bevestigd is in de houder en absoluut niet heen en weer kan schuiven. Als dit namelijk wel het geval is, dan is de kans op een rechte glassnede erg klein. Controleert u dit dan ook altijd voordat u met de glassnijder aan het werk gaat.

Hoe werkt een glassnijder?
Met een glassnijder zoals de Toyo TC17B maak je een glassnede in het glas. U snijdt het dus niet geheel door. Door de juiste druk op het glas uit te oefenen ontstaat een rechte en strakke glassnede. Vervolgens “breekt” u het glas voorzichtig op deze snede en daarmee is de klus geklaard.

Juist gebruik
Uiteraard dient u de glassnijder op de juiste manier te gebruiken. Het is niet zo dat hoe harder u op de glassnijder drukt, hoe mooier en strakker de glassnede wordt. In tegendeel! U dient ervoor te waken te hard te drukken, want hierdoor zal het glas gaan splinteren. De kans op een mooie glassnede is hiermee verkeken. Het glas zal dan ook gekoeld moeten worden. De Toyo TC17B heeft een reservoir dat gevuld kan worden met terpentine (olie). Dit heeft een koelende werking op het glas, waardoor de kans op breuk  of een slechte glassnede behoorlijk verkleind wordt.

Glaswebwinkel.nl levert u deze professionele glassnijder uit eigen voorraad. Hierdoor heeft u uw glassnijder snel in huis.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Glassnijder Toyo TC17B (olie)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *