call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glassnijder Toyo TC17B (olie)

v.a. 27,32 excl. BTW
33,06 incl. BTW

Glassnijder Toyo TC17B (olie), gebruikt door de professionele glaszetter

Glas snijden blijft een vak apart. Zelfs de meest ervaren glaszetter of glasbewerker zal toegeven dat het snijden van glas een uiterst nauwkeurig werk is. Op de juiste manier snijden van glas is alleen mogelijk wanneer je beschikt over een professionele glassnijder. Glassnijders zijn onder andere te vinden bij de diverse bouwmarkten. De kwaliteit van deze glassnijders laat nog wel eens te wensen over. Bij Glaswebwinkel.nl bieden wij de glassnijder Toyo TC17B aan, een absoluut top glasartikel waar je als echte professional niet buiten kunt.

Wat is precies een glassnijder?

Een glassnijder laat zich eenvoudig omschrijven. Het is namelijk een hard metalen wieltje of een hard stuk metaal dat bevestigd zit aan een handzame houder. Het is van groot belang dat dit wieltje of hard stuk metaal stevig bevestigd is in de houder en absoluut niet heen en weer kan schuiven. Als dit namelijk wel het geval is, dan is de kans op een rechte glassnede erg klein. Controleer dit dan ook altijd voordat je met de glassnijder aan het werk gaat.

Hoe werkt een glassnijder?

Met een glassnijder zoals de Toyo TC17B maak je een glassnede in het glas. Je snijdt het dus niet geheel door. Door de juiste druk op het glas uit te oefenen ontstaat een rechte en strakke glassnede. Vervolgens “breek” je het glas voorzichtig op deze snede en daarmee is de klus geklaard. Je zou het bijvoorbeeld eerst kunnen proberen door een klein stukje glas te bestellen om het daarop te oefenen.

Juist gebruik de Toyo glas snijder

Uiteraard dient de glassnijder op de juiste manier gebruikt te worden. Het is niet zo dat hoe harder je op de glassnijder drukt, hoe mooier en strakker de glassnede wordt. In tegendeel! Je dient ervoor te waken te hard te drukken, want hierdoor zal het glas gaan splinteren. De kans op een mooie glassnede is hiermee verkeken. Het glas zal dan ook gekoeld moeten worden. De Toyo TC17B heeft een reservoir dat gevuld kan worden met terpentine (olie). Dit heeft een koelende werking op het glas, waardoor de kans op breuk  of een slechte glassnede behoorlijk verkleind wordt.

Glaswebwinkel.nl levert u deze professionele glassnijder uit eigen voorraad. Hierdoor heb je de glassnijder snel in huis. Verpakking: per stuk

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10