call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Een ventilatierooster zorgt voor een gezond woonklimaat.

Een duco ventilatierooster is een product dat je wellicht niet direct met glas associeert. Bij Glaswebwinkel.nl vinden we wel degelijk dat een ventilatie rooster goed aansluit bij de dubbelglas soorten die we verkopen, omdat ze in het kozijn verwerkt worden, van je woning. Ventilatieroosters zorgen voor de benodigde luchtcirculatie en houden de kwaliteit van lucht binnenshuis op peil. Het is immers van groot belang om op elk moment verse lucht in te blijven ademen. In onze webshop vind je verschillende ventilatieroosters, geschikt voor elk soort HR isolatieglas die je voor je ramen hebt gekozen.

Waarom een raam ventilatierooster?

Een raam ventilatierooster kan thuis eigenlijk niet meer ontbreken. Waarom? Omdat je verse lucht van goede kwaliteit nodig hebt voor het behoud van je gezondheid. Daarnaast houdt de circulatie van frisse lucht ook de staat van je woning op peil. In tegenstelling tot bedompte lucht dat op enig moment teveel vocht, nare schimmels, bacteriën en een overvloed aan schadelijke gassen als CO² veroorzaakt.

Het installeren van een ventilatierooster wordt nog weleens achterwege gelaten door een te grote focus op het isoleren van een woning. Het is inderdaad belangrijk om je huis optimaal te isoleren, maar een goede ventilatie is minstens net zo belangrijk. Zeker wanneer je in de koude wintermaanden niet zomaar alles op kan zetten biedt een professioneel duco ventilatierooster uitkomst.

De voordelen van een Duco ventilatierooster:

  • Ventilatie roosters zorgen voor de juiste hoeveelheid verse lucht in alle ruimtes, zodat je altijd gezonde lucht inademt binnenshuis.
  • De nieuwste duco ventilatieroosters zijn zo gemaakt dat ze strak weggewerkt worden in het kozijn en niet direct het zicht naar buiten belemmeren.
  • Duco Ventilatie rooster houden tijdens de koudere maanden de warmte binnen, omdat je dan niet per se ramen en deuren open hoeft te zetten voor frisse, verse lucht.
  • Kwalitatief goede ducoton ventilatieroosters laten alleen maar verse lucht door. Met speciale filters worden schadelijke stoffen als pollen buiten gehouden.

Welke ventilatieroosters heeft Glaswebwinkel.nl in het assortiment:

Ventilatieroosters bestellen via Glaswebwinkel.nl

Ben je bezig met nieuwe ramen voor je woning dan is het een goed moment om daarbij ook gelijk een kwalitatief ventilatierooster aan te schaffen. Het ventilatierooster in onze webshop is te verkrijgen in meerdere kleuren, ook met specifieke kenmerken als apart beglazingsrubber of als geanodiseerde beglazingsroosters. Aangezien er daarmee ook wel wat verschil in zit hoe het huis geventileerd wordt kan je altijd bij ons terecht voor vragen over de mogelijkheden. We helpen je graag bij het vinden en bestellen van het duco ventilatie rooster die het beste aansluit bij jouw situatie en het soort glas waarvan jouw ramen gemaakt zijn. Net als bij onze glasproducten en glaszetartikelen hebben we in onze webshop alleen maar ducoton ventilatieroosters van de beste leveranciers. Met onze ventilatieroosters ben je op elk moment verzekerd van een optimale ventilatie van je woning en gezonde, verse lucht in huis! Kijk voor alle technische specificaties van alle duco ventilatie roosters op duco.eu

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
10

Uitstekend

Voor het eerst een bestelling gedaan. Alles goed gegaan en zou [...]
30 november 2022 Leerdam
2020 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10