call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €350,- gratis verzending

Gelaagd glas

v.a. 16,98 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

    Op zoek naar gelaagd glas met geslepen randen (strak afgewerkt en niet scherp)? klik hier

Productomschrijving

Gelaagd glas

Heb je kwalitatief sterk en veilig glas nodig in huis of op kantoor? Door de toepassingen van gelaagd glas ga je minder snel door het glas heen, dan bij gewoon glas. Mocht het toch breken dan blijft het één geheel en valt het glas niet uiteen in scherpe stukken. Hierdoor heb je ook geen risico op letselschade. In sommige gevallen is het zelfs wettelijk verplicht om deze variant te gebruiken. In de webshop van Glaswebwinkel.nl vind je verschillende soorten gelaagd glas van de beste kwaliteit, geschikt voor elke situatie waarin je voor veiligste glas oplossing gaat. 

Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere lagen glas. Deze lagen zijn verbonden door en of meerdere lagen folie. Dit voorkomt dat bij een breuk het glas uiteenvalt in stukken, maar aan elkaar blijft zitten. Dit type glas wordt toegepast als de situatie vraagt om doorvalveilig of letselveilig glas. Hoe dikker het folie tussen het glas, hoe veiliger.

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas, waarbij speciaal bewerkte folies twee of meerdere glasplaten aan elkaar verbindt. De beschermende, stugge folie houdt het glas bij breuk in de folie laag. Daarom valt het niet in scherpe stukken uit elkaar. Het risico dat je je aan glasscherven snijdt als het breekt wordt daarmee aanzienlijk verkleind. Gelaagd glas wordt vooral gebruikt voor tussendeuren, schuifpuien, balustrades en serredeuren vanwege de combinatie van glas en folie. Wanneer gelaagd glas wettelijk verplicht is om te gebruiken, dan zijn er verschillende foliediktes en glassamenstellingen beschikbaar, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw situatie. Voor meer uitleg en tips is het wellicht een aanrader om de volgende tips na te lezen.

De voordelen van gelaagd glas

  • Het gebruik van gelaagd glas zorgt voor extra veiligheid. Kwalitatief gelaagd glas is moeilijker om doorheen te vallen en de kans op persoonlijk letsel bij een breuk in gelaagd glas is kleiner dan bij  enkel glas.
  • Naast veiligheid kan gelaagd glas ook perfect als geluidsisolatie dienen door speciale geluidswerende folies tussen de glasplaten aan te brengen. 
  • De kracht van gelaagd glas weerhoudt inbrekers in de meeste gevallen van je huis binnen te komen en zorgt ervoor dat je je een stuk veiliger voelt in huis.
  • Door het folie wat tussen de glasplaten zit valt het glas niet uit een op het moment dat het glas breekt. De folie die er tussen zit zorgt er voor dat het glas daaraan blijft plakken.

Veiligheidsglas met glasfolie

Gelaagd glas of veiligheidsglas bestaat uit twee of meerdere glasplaten waartussen kunststof folie is aangebracht. Afhankelijk van de samenstelling en dikte van de glasplaat is het te gebruiken als veiligheidsglas, doorvalveilig glas, en inbraak werend glas.

Gelaagd glas bestellen via Glaswebwinkel.nl

Bij Glaswebwinkel.nl hebben we verschillende soorten gelaagd glas om uit te kiezen. Naast het standaard gelaagde glas kan je bij ons ook gelaagd isolatieglas bestellen, voor nóg meer isolatie en betere temperatuurcontrole in huis. Naast het ‘gewone’ isolatieglas kan je ook nog gaan voor gelaagd HR++ glas, om nog meer rendement op je energiekosten te behalen.

Gelaagd glas wordt standaard onbewerkt bij je afgeleverd. Ga voor de plat poly geslepen variant als je wilt dat het gelaagde glas mooi wordt afgewerkt zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de scherpe randen wanneer je er thuis mee aan de slag gaat.

Er zijn genoeg redenen om je gelaagde glas bij Glaswebwinkel.nl te bestellen. Bij ons vind je altijd het glas waar je naar op zoek bent tegen scherpe prijzen en heb je ook nog eens keuze uit talloze aanvullende glasproducten en montagematerialen. Bij een bestelling vanaf € 350 euro leveren we jouw bestelling ook nog eens gratis bij je af. Wil je graag wat persoonlijk advies over het glas dat je wilt gebruiken? Bellen of mailen mag natuurlijk altijd! Ga direct naar onze webshop om het door jou gewenste gelaagde glas snel en eenvoudig te bestellen!

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €350,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €350,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Weer perfect gegaan

Bedrijf dat soepel en netjes loopt en altijd bereid een [...]
23 juni 2021 Hardinxveld-Giessendam
7

helemaal goed!! niks aan te merken

De Telefoonniste wil ik graag een afspraakje mee ;-))
22 juni 2021 bergen op zoom
10

Prima levering.

Maatwerk raam voor mijn voordeur is prima geleverd op het [...]
22 juni 2021 Ede
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10