call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegels maken wij in alle soorten en maten

Een spiegel is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch stuk glas waar je voor staat om je haar in model te brengen. Spiegels zijn ook uitermate geschikt om extra uitstraling aan je interieur mee te geven en dan hebben we het niet alleen over de badkamer. Spiegels worden steeds meer op maat gemaakt en voorzien van verschillende soorten glas om het écht als decoratie te laten dienen. Bij Glaswebwinkel.nl kan je een spiegel bestellen op maat, eenvoudig en snel via onze webshop. Strakke, praktische spiegels voor in de badkamer, maar ook voor unieke, moderne en sfeervolle spiegels op maat die een mooie toevoeging zijn binnen jouw interieur.

De spiegel op maat die het beste bij je past

Spiegels worden speciaal bewerkt om ervoor te zorgen dat licht en contouren goed worden weerkaatst door het glasoppervlakte. In het productieproces wordt het glas eerst grondig gereinigd en vetvrij gemaakt, waarna een beschermende aluminium- of zilverlaag wordt toegevoegd die voor het weerkaatsende effect zorgt. Tegelijkertijd voorkomt deze laag dat er schade aan het glas ontstaat.

Het soort glas dat voor de spiegel gebruikt wordt is aan te passen naar de situatie waarvoor de spiegel bedoeld is. Wil je een spiegel die juist iets minder opvalt in de ruimte, dan kan je ook voor een gekleurde spiegel gaan, bijvoorbeeld de kleur grijs die voor een meer donkere uitstraling van de spiegel zorgt. Ook in het brons is een spiegel te verkrijgen. Voor decoratieve toepassingen is dit uitermate geschikt.

De voordelen van een spiegel op maat:

  • Door een spiegel op maat te laten maken, is de spiegel volledig in lijn met de stijl van je badkamer of het interieur van de woning.
  • Met een spiegel op maat heb je de keuze uit verschillende kleuren, zodat de spiegel voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.
  • Een spiegel op maat is de perfecte decoratie voor elke woonruimte waar stijl en sfeer belangrijk zijn.
  • Een ronde spiegel is een echte eye-catcher in jouw interieur

Een spiegel bestellen op maat via Glaswebwinkel.nl

In de webshop van Glaswebwinkel.nl kan je op verschillende manieren jouw eigen spiegel samenstellen. De vorm van het glas, de afmetingen, de dikte en natuurlijk het soort glas, alles is naar eigen inzicht te kiezen. Een extra mogelijkheid is het selecteren van de plat poly geslepen variant van jouw gewenste spiegel. Normaal wordt het glas onbewerkt bij je afgeleverd, maar ga je voor de plat poly geslepen spiegel dan slijpt de fabrikant de randen volledig glad, zodat de spiegel zonder scherpe randen perfect strak bij je wordt geleverd. Om de spiegel een mooie plaats te geven is het handig ook de glaszetartikelen in huis te hebben waarmee je de spiegel snel en gemakkelijk bevestigt. Montagetape, spiegellijm en kit is ook beschikbaar in onze webshop, zo heeft u alles in huis om de spiegel te bevestigen. Zo bestel je niet alleen jouw ideale spiegel op maat, we hebben ook alles in huis voor een veilige en betrouwbare bevestiging. Een spiegel bestellen op maat is dan ook eenvoudig te doen via onze overzichtelijke webshop.

Welke spiegelvarianten worden gekocht?

Veel gekozen spiegelsoorten bij glaswebwinkel zijn:

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10