call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Samples gekleurde spiegels

v.a. 6,20 excl. BTW
7,50 incl. BTW
  • *Welke kleur wil je ontvangen?

Samples gekleurde spiegels

Een gekleurde spiegel staat prachtig in je woning en zakelijke interieur. De spiegels kunnen in iedere gewenste maat geproduceerd worden en daarom vinden wij het belangrijk dat jij een spiegel kan kiezen naar eigen smaak. Omdat wij begrijpen dat het moeilijk is om vanaf een afstand de juiste kleur te kiezen hebben wij samples beschikbaar. Een spiegel hebben wij in de standaard verzilverde kleur, in het brons en in een grijs smoke kleur. De standaard heldere spiegel is aan te raden als je goed wil zien hoe je eruitziet, om je te scheren of je make-up aan te brengen. De gekleurde spiegels staan prachtig op het moment deze gebruikt worden als aanvullend item en als eye-catcher in je interieur. De samples gekleurde spiegels zijn daarom aan te raden om te bestellen.

De huidige trends waarin de gekleurde spiegels worden toegepast zijn omvangrijk! Denk bijvoorbeeld aan een mooie gekleurde spiegel in je woonkamer, entree, badkamer, slaapkamer, overloop, sportschool, kapperszaak, restaurant of kantoor. Momenteel zijn de ronde spiegels trending!

Bepaal eerst goed waar je de spiegel voor gaat gebruiken. Het is aan te raden om de spiegel goed te laten aansluiten in de ruimte waarin de spiegel komt te hangen. De vorm en de kleur bepalen het uiterlijk van de spiegel. Wij leveren de spiegels zonder lijst. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Spiegels zijn namelijk uitermate geschikt om zonder omlijsting op te hangen. Denk er dan wel aan dat je kiest voor een spiegel met plat poly geslepen randen. 

Hoe bepaal je welke gekleurde spiegel het beste bij mijn interieur past?

Rond grijs 70 cm badkamerspiegel

Het bepalen van de juiste gekleurde spiegel is vanaf een foto erg lastig. Het gaat vaak om een groter oppervlakte dus dan is het handig om vooraf staaltjes van de gekleurde spiegels thuis te ontvangen.

Met de samples is het makkelijker om te beslissen wat het mooiste staat en het interieur het beste tot zijn recht laat komen. De gekleurde spiegel is er eventueel ook in een ronde uitvoering.

De staaltjes zijn er in de kleuren standaard verzilverd, brons en grijs / smoke aan te vragen. De afmeting van de samples zijn ongeveer 100 x100 mm en hebben ongeslepen randen. Op facebook hebben wij eventueel nog meer voorbeelden weergegeven ter inspiratie.

Hoe gaat het bestellen van de samples in zijn werk?

Plaats de bestelling via de webshop en wij zorgen ervoor dat de 3 verschillende spiegel proefmonsters met uiterlijk 2 werkdagen bij je thuis zijn. In basis betaal je een bedrag voor de gewenste samples. Na het plaatsen van de bestelling zal er na een dag een mail volgen met een kortingscode. De kortingscode heeft een waarde van 1 set spiegelsamples en is te gebruiken op het moment je de uiteindelijke spiegel gaat bestellen. Het betaalde bedrag van de samples zal dan in mindering worden gebracht op de uiteindelijke bestelling.

 

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10