call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €350,- gratis verzending

Extra helder diamant gehard glas

v.a. 58,92 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Samenstelling

    Op zoek naar diamant gehard glas met geslepen randen (strak afgewerkt en niet scherp)? Klik hier

Productomschrijving

Extra helder diamant gehard glas

De levertijd voor extra helder diamant gehard glas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout is de doorlooptijd 10 tot 15 werkdagen.

Toepassing

Als je glas in jouw interieur verwerkt dan is het belangrijk dat het glas tegen een stootje kan en niet snel breekt. Daarom wordt gehard glas meestal toegepast op plekken waar je regelmatig het glas aanraakt, bijvoorbeeld de glazen schuifdeur naar het terras of de glazen scheidingswand tussen twee vertrekken binnen je woning. Dit extra helder diamant geharde glas gebruik je bijvoorbeeld voor de salon- of eettafel, als glazen achterwand in de keuken of om de badkamer van veilig glas te voorzien met opvallende helderheid. Het is minder groen in vergelijking tot gewoon glas. Het doorzicht is dan ook extra helder.

Let er op dat de randen van het glas niet zijn afgerond, oneffen en daardoor scherp. Door het glas plat poly te laten slijpen verdwijnen de scherpe randjes. Geslepen glas is ook verkrijgbaar op Glaswebwinkel.nl

Voordelen van extra helder diamant gehard glas:

  • De extra helder diamant variant geeft het geharde glas extra heldere doorkijk.
  • Het geharde glas zorgt voor veiligheid in de keuken, woonkamer of badkamer
  • Gehard glas valt in ontelbaar veel kleine, onscherpe stukjes uiteen, waardoor de kans op verwondingen minimaal is wanneer je er tegenaan stoot.

Wanneer je gehard glas bestelt in onze webshop, dan wordt het glas ongeslepen bij je afgeleverd. Wil je direct met het glas aan de slag kies dan de plat poly geslepen variant, we zorgen dat het geharde glas gepolijst afgewerkt jouw kant opkomt.

Meer inspiratie over extra helder gehard glas? Klik dan hier.

Extra helder diamant gehard glas is te bestellen in diktes van 6, 8, 10 en 12mm. Kleinere oppervlakten en afmetingen kan je direct in onze bestelmodule invoeren. Zijn de afmetingen van het glas groter dan 3100 mm of gaat het om een totale oppervlakte van meer dan 4m²? Stuur ons dan een mail via info@glaswebwinkel.nl, dan zorgen wij dat je van ons een offerte op maat krijgt.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €350,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €350,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard afterpay

Glaswebwinkel.nl, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.nl is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels, in bijvoorbeeld de badkamer tot gehard glas in de douche of als tafelblad, voor HR glas om je woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden).

Persoonlijk advies

Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van onze producten, dan kun je bellen naar onze klantenservice via 055-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
9

Goed

Goede levering, op tijd volgens afspraak en eerder geleverd als [...]
24 juni 2021 Ouddorp
10

Weer perfect gegaan

Bedrijf dat soepel en netjes loopt en altijd bereid een [...]
23 juni 2021 Hardinxveld-Giessendam
7

helemaal goed!! niks aan te merken

De Telefoonniste wil ik graag een afspraakje mee ;-))
22 juni 2021 bergen op zoom
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10