Extra helder diamant glas
Extra helder gehard glas

Extra Helder Diamant gehard glas

Vanaf €56.11 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Extra helder diamant gehard glas
Extra helder diamant gehard glas op maat gemaakt, bestel je bij Glaswebwinkel.nl. Hard glas behoort tot de categorie veiligheidsglas, omdat het bij glasbreuk in duizenden kleine glasstukjes uiteen valt. Dit in tegenstelling tot normaal enkel glas, waarbij er scherpe glasscherven overblijven en de kans op snijden groter is.

Extra helder diamant gehard glas ondergaat in de productie een speciale behandeling. Door een extra verhitting ontstaat de sterkere eigenschap ten opzicht van standaard glas. Het is tot vijf keer sterker dan enkel glas. Iedere binnendeur, windscherm en douchewand is gemaakt van gehard glas. Ook bijvoorbeeld bushokjes en tafelbladen zijn van gehard glas.

Extra helder diamant gehard glas voldoet aan de NEN 3569 normering en kan als alternatief voor gelaagd glas worden toegepast als het geplaatst moet worden in kozijnen op minder dan 85 centimeter hoogte, gemeten vanaf de vloer.

Heeft u extra helder diamant gehard glas nodig waarbij de randen zijn afgewerkt en niet meer scherp zijn, bestel dan geen standaard gehard glas, maar plat-poly geslepen gehard glas.

Gehard glas is op maat te bestellen bij Glaswebwinkel.nl in diverse glasdiktes van  6, 8,10 en 12 millimeter dik.

De minimaal te produceren lengte of breedte is 200 mm. Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Extra Helder Diamant gehard glas” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…