call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Fitness spiegel

v.a. 24,46 excl. BTW
29,60 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke spiegel wil je?

  De veiligheidsspiegel is aan de achterzijde voorzien van een speciale folie. Mocht de spiegel breken dan houdt de folie de scherven bij elkaar. Een standaard spiegel is niet voorzien van een beschermende folie en daarom niet letselveilig. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

Ben jij personal trainer of geef je individuele trainingen of groepslessen in een sportschool? Dan kunnen zowel jij als je klanten simpelweg niet zonder fitness spiegel. Gelukkig ben je ook daarvoor bij Glaswebwinkel.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in spiegelwanden en fitness spiegels op maat. Zo’n op maat gemaakte sportspiegel biedt het voordeel dat je bij het inrichten van je sportschool, fitnessruimte of dojo niet beperkt wordt door standaard afmetingen van spiegels. Hieronder gaan we in op nog een aantal andere voordelen van een op maat gemaakte fitnessspiegel of spiegelwand. Ook belichten we een aantal aandachtspunten voor het bestellen en leggen we uit hoe je een fitnessspiegel of spiegelwand op maat het beste kunt monteren. 

Wat zijn de voordelen van een fitness spiegel?

Wanneer je kiest voor een fitness spiegel of spiegelwand op maat dan ben je verzekerd van:

Een effectief hulpmiddel voor individuele trainingen en groepslessen

Een fitnessspiegel is ideaal om individuele sporters feedback te geven; zij kunnen dan direct checken of ze oefeningen op de juiste manier uitvoeren. Dat is belangrijk, want train je op de verkeerde manier, dan werkt dit blessures in de hand. Bij groepslessen is het fijn wanneer de trainer of instructeur goed zicht heeft op alle deelnemers. Een fitness spiegel of spiegelwand is hierbij een uiterst effectief hulpmiddel. De trainer kan op deze manier kijken of iedereen de oefeningen aankan en op de juiste manier uitvoert, maar ook makkelijker bijsturen en individuele feedback geven. Andersom zorgt een fitness spiegel ervoor de deelnemers hun trainer goed kunnen zien wanneer deze bijvoorbeeld een oefening voordoet. 

Een veilige spiegel

Veiligheidsspiegel in een fitnessruimte

Een van de belangrijkste aspecten van een professionele omgeving is natuurlijk veiligheid. Dit neem je uiteraard serieus, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten en medewerkers. Daarom adviseren we om altijd te kiezen voor een fitnessspiegel die is uitgevoerd als veiligheidsspiegel. Mocht er iets of iemand tegen de fitness spiegel aan vallen, dan blijft het risico op ernstige snijwonden door glasscherven tot een minimum beperkt. Dit komt door de sterke en zeer kleefkrachtige folie dat achter op de spiegel is aangebracht. In geval van breuk houdt deze folie het glas bij elkaar en vallen er geen scherpe stukken glas op de grond.

Je bent natuurlijk niet verplicht om voor een fitness spiegel met veiligheidsglas te kiezen. Realiseer je dan wel dat wanneer er toch iets gebeurt, dit verstrekkende gevolgen kan hebben. Wel kun je de risico’s verkleinen door een slimme inrichting. Zo kun je bepaalde apparaten of rekken dusdanig neerzetten dat de kans op direct contact met de fitness spiegelwand beperkt blijft. 

Een professionele uitstraling

Aan een sportschool of fitnessruimte worden hoge eisen gesteld door de mensen die er komen trainen en sporten. Sporten of trainen in een sfeervolle en professionele omgeving is niet alleen prettig, maar bevordert ook de prestaties. Een fitness spiegel of fitness spiegelwand draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Daarbij zorgen spiegels dat de ruimte groter lijkt dan hij in werkelijkheid is, en maken ze de ruimte lichter. 

Waar op letten bij een fitness spiegel bestellen?

Wil je een fitness spiegel op maat laten maken, dan zijn er een aantal aandachtspunten om in overweging te nemen: 

Wil je een losse fitness spiegel of een spiegelwand op maat?

Glaswebwinkel.nl levert fitness spiegels in allerlei verschillende formaten. Wil je een spiegel die buiten de range van 1400 x 3000 mm valt of een totaal oppervlak groter dan 4m² heeft? Vraag dan eerst een offerte bij ons aan door een mailtje te sturen naar info@glaswebwinkel.nl.

Heb je behoefte aan een grote spiegelwand in je sportschool of fitnessruimte? Dan kun je in plaats van een of meerdere losse fitness spiegels ook een wandspiegel overwegen. 

Hoe dik moet een fitness spiegel zijn?

Bij een groot spiegeloppervlak is de dikte van de spiegel altijd extra belangrijk. Dat geldt dus ook wanneer je een grote fitness spiegel of een complete spiegelwand gaat bestellen. Als je bijvoorbeeld een hele grote spiegel laat maken die slechts 4 mm dik is, dan bestaat er een risico op lichte vervorming van het spiegelbeeld. Dat komt de uitstraling van je bedrijf natuurlijk niet ten goede. Daarom hebben we er bij Glaswebwinkel.nl voor gekozen om fitnessspiegels standaard te leveren met een dikte van 6 mm. Een fitness spiegel van 6 mm dik ziet er niet alleen strakker uit dan een uitvoering van 4 mm, die extra millimeters komen ook de veiligheid ten goede. 

Welke randafwerking voor een fitness spiegel?

Veiligheidsspiegel verzilverd in yogaruimte

Het is goed om te weten dat de randen van een fitnessspiegel niet standaard worden geslepen. Dit betekent dat de randen van de spiegel nog wat scherp en rafelig zijn. Dat is niet erg wanneer je van plan bent om de fitness spiegel in een frame of lijst te plaatsen. De randen zijn dan immers niet meer zichtbaar, dus er kan zich ook niemand aan bezeren.

Het wordt een ander verhaal als je de fitness spiegel níet in een frame of lijst plaatst. Klanten en medewerkers kunnen zich dan vrij makkelijk snijden aan de scherpe randen wanneer zij hiermee in contact komen. De oplossing: kies voor fitness spiegels met geslepen randen! Met een plat poly geslepen randafwerking ben je verzekerd van een veilige sport spiegel of fitness spiegelwand met mooi afgewerkte randen en een moderne, strakke uitstraling. Een bijzonder fraai gezicht, ook wanneer een fitness spiegelwand uit meerdere tegen elkaar geplaatste fitnessspiegels bestaat. Je hebt dan een strakke overgang tussen de verschillende spiegels, welke samen een mooi geheel vormen. 

Onze blogpost met tips voor het bestellen van een spiegel op maat helpt je verder bij het maken van een weloverwogen keuze. 

Hoe kun je het beste een fitness spiegel monteren?

Bij Glaswebwinkel.nl kun je terecht voor zowel de sportspiegels zelf als alle spiegel bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om je spiegelwand of fitnessspiegel veilig en muurvast te monteren. Maar hoe kun je nu het beste een spiegel monteren? In onze blogpost over spiegelbevestiging belichten we de verschillende manieren waarop je spiegels aan de wand of muur kunt bevestigen. Deze methodes zijn ook van toepassing op een fitness spiegel of sportschool spiegelwand! 

Hoe hou je een spiegelwand mooi?

Zodra je fitness spiegelwand eenmaal geplaatst is zullen er ongetwijfeld vingerafdrukken en zweet op terecht komen, dus regelmatig schoonmaken is belangrijk om je spiegels stralend en in goede conditie te houden. Wil je lang plezier hebben van je fraaie fitness spiegelwand, dan is het wel belangrijk dat je deze op de juiste manier onderhoudt. Gebruik in elk geval geen agressieve of schurende reinigingsmiddelen, maar maak je fitness spiegelwand schoon met een professionele glasreiniger en zorg dat je de gebruiksaanwijzing op de verpakking volgt. Voor extra bescherming en optimaal onderhoudsgemak kun je overwegen om je spiegelwand te behandelen met een glascoating. Hiermee breng je een onzichtbare beschermlaag op het spiegelglas aan, die voorkomt dat vet en vuil zich aan het oppervlak hechten en zorgt dat de oorspronkelijke glans langer behouden blijft. 

Fitness spiegel op maat laten maken door Glaswebwinkel.nl

Bij Glaswebwinkel.nl hebben we het bestellen van een op maat gemaakte fitness spiegelwand zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Je begint met invoeren van de afmetingen van je sport spiegel (let op dat je de breedte en de hoogte in millimeters invoert). Wanneer je dit hebt gedaan, dan zie je direct wat de oppervlakte van de fitnessspiegel is. Bij de volgende stap geef je aan of je wel of geen veiligheidsglas wilt, en vervolgens of je de randen wel of niet plat poly geslepen wilt hebben.

Voordat je je bestelling in de winkelwagen plaatst, geef je aan hoeveel exemplaren je van de spiegel wilt bestellen. Je kunt indien gewenst meteen spiegelkit of spiegel montageprofielen aan je bestelling toevoegen. Daarna kun je je bestelling afronden door het bestel- en betaalproces te voltooien. 

Wat is de levertijd van een fitnessspiegel?Grote wandspiegel in een sportschool

Op het moment dat je bestelling van je fitness spiegel bij ons binnenkomt, gaan we hier direct mee aan de slag. Het produceren van een fitnessspiegel neemt, zeker wanneer deze op maat gemaakt moet worden, enige tijd in beslag; je moet daarom rekening houden met een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Is je spiegel eerder klaar? Dan zullen wij zeker niet nalaten de spiegel eerder uit te leveren. De doorlooptijd is overigens korter wanneer je ervoor kiest om je fitness spiegel af te halen op onze locatie in Apeldoorn of in Oosterhout (NB). Standaard bezorgen wij spiegels onverpakt, dus niet voorzien van extra bescherming. Vanzelfsprekend zorgen wij dat je bestelling altijd zonder beschadigingen wordt afgeleverd.

Ondanks dat we hebben geprobeerd je zo volledig mogelijk te informeren over fitness spiegels, kan het zijn dat je hier nog vragen over hebt. Stel deze gerust via telefoon (055 – 843 16 27) of e-mail (info@glaswebwinkel.nl) aan onze klantenservice. Onze medewerkers denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.

 • Levertijd is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen (2 tot 3 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 35,00 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10