call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Veiligheidsglas voor buiten – De ideale keuze voor verschillende toepassingen

Glas is een veelzijdig materiaal dat niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis gebruikt kan worden. Veiligheidsglas is de perfecte keuze voor diverse toepassingen in de buitenomgeving. Of het nu gaat om gehard gelaagd glas, een glazen balustrade, een glazen overkapping, een lichtstraat van glas, een serredak van glas, een glazen windscherm of een glazen tafelblad, veiligheidsglas biedt optimale bescherming en functionaliteit.

Gehard gelaagd glas

Gehard gelaagd glas is een type veiligheidsglas dat bestaat uit meerdere lagen glas met daartussen een speciale folie. Dit zorgt ervoor dat bij breuk het glas niet in scherpe stukken uiteenvalt, maar op zijn plaats blijft door de folie. Gehard gelaagd glas is ideaal voor buitentoepassingen zoals balkonafscheidingen en terrassen.

Glazen balustrade

Een glazen balustrade voegt elegantie en transparantie toe aan elke buitenruimte. Door gebruik te maken van veiligheidsglas blijft de balustrade stevig en duurzaam, terwijl het zicht op de omgeving behouden blijft. Dit maakt het perfect voor balkons, trappen en terrassen.

Glazen overkapping

Een glazen overkapping biedt bescherming tegen weer en wind, terwijl het toch een open en lichte sfeer behoudt. Met gelaagd glas wordt de overkapping sterk en veilig genoeg om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en windstoten.

Lichtstraat van glas

Een lichtstraat van glas is een prachtige toevoeging aan elk gebouw, waardoor natuurlijk licht naar binnen kan stromen. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat deze constructie veilig en duurzaam is, met behoud van een helder en onbelemmerd uitzicht naar buiten. Door gebruik te maken van gelaagd glas, vallen glasscherven bij breuk niet naar beneden.

Serredak van glas

Een serredak van glas creëert een unieke ruimte waar men kan genieten van de buitenomgeving terwijl men nog steeds beschermd is tegen de elementen. Gelaagd veiligheidsglas garandeert dat het dak stevig is en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Bij glasbreuk zal het glas nooit naar beneden vallen, want de veiligheidsfolie houdt het glas bij elkaar.

Glazen windscherm

Een glazen windscherm biedt beschutting tegen wind zonder het zicht te belemmeren. Het gebruik van veiligheidsglas zorgt ervoor dat het windscherm sterk genoeg is om stand te houden in winderige omstandigheden, terwijl het toch transparant blijft.

Glazen tafelblad

Een glazen tafelblad voegt een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan elke buitenruimte. Veiligheidsglas (gehard glas) zorgt ervoor dat het tafelblad extra sterk is en bestand is tegen stoten en andere schade, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is.

Met veiligheidsglas als de ideale keuze voor verschillende buitentoepassingen, kun je genieten van een veilige en functionele buitenruimte met behoud van een prachtig uitzicht. Buiten glas biedt eindeloze mogelijkheden om jouw buitenomgeving te verbeteren!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.nl
10

Great!

I had a very pleasant experience with Glaswebwinkel.nl. Ordering online [...]
11 juli 2024 Rotterdam
10

Snelle correcte levering

Snel en correct
9 juli 2024 Ede
10

Uitstekende service van begin tot eind !

Goed te woord gestaan aan de telefoon met de nodige [...]
8 juli 2024 Oosterwolde
2405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10