call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending
Ronde bronzen spiegel in combinatie met een zelfgemaakte roomdivider.

Creëer je eigen stijlvolle interieur in combinatie met maatwerk spiegels

Ben je op zoek naar een unieke manier om je ruimte te transformeren en tegelijkertijd meer licht en ruimtelijkheid toe te voegen aan je interieur? Overweeg dan om een prachtige roomdivider te maken en te combineren met op maat gemaakte spiegels van Glaswebwinkel. In deze blog ontdek je hoe je eenvoudig een roomdivider kunt creëren en welke geweldige ideeën er zijn om deze veelzijdige interieurtoevoeging te personaliseren.

De magie van een roomdivider

Een room divider is een geweldig meubelstuk dat je interieur op verschillende manieren kan verrijken. Het is niet alleen een functioneel element om ruimtes te scheiden, maar het kan ook dienen als een decoratieve blikvanger. Door een roomdivider te plaatsen, kun je subtiel verschillende afscheidingen in één ruimte definiëren, zoals een woonkamer van een eetgedeelte of een werkruimte van een slaapkamer.

Een slim ontworpen roomdivider kan ook helpen om natuurlijk licht door de ruimte te verspreiden en een gevoel van openheid te behouden. En dat is waar onze op maat gemaakte spiegels van Glaswebwinkel in het spel komen.

Het belang van op maat gemaakte spiegels

Bij het maken van een roomdivider is het cruciaal om te kiezen voor een spiegel op maat. Waarom? Omdat op maat gemaakte spiegels perfect passen bij je specifieke ontwerpbehoeften en ruimteafmetingen. Glaswebwinkel biedt een breed scala aan opties om aan al je wensen te voldoen. Hier zijn enkele redenen waarom op maat gemaakte spiegels een must zijn:

  • Perfecte Pasvorm: Met op maat gemaakte spiegels kun je de exacte afmetingen kiezen die bij je roomdivider passen. Of je nu een kleine scheidingswand of een grotere variant wilt, op maat gemaakte spiegels bieden de perfecte pasvorm.
  • Stijlvol Ontwerp: Je kunt de stijl en kleur van de spiegels aanpassen aan je interieur. Glaswebwinkel biedt diverse kleuren en modellen spiegels, zoals een boogspiegel en een ronde spiegel. De spiegels zijn niet alleen functioneel maar zien er ook prachtig uit.
  • Ruimtelijk Effect: Spiegels kunnen een ruimtelijk effect creëren door licht te weerkaatsen en de ruimte visueel te vergroten. Dit is vooral handig als je in een kleinere ruimte werkt.
  • Personalisatie: Je kunt experimenteren met verschillende vormen, kleuren en maten om hierbij een unieke room divider te creëren die past bij jouw stijl en behoeften.

Trends op het gebied van een roomdivider en soorten spiegels

De onderstaande combinaties van spiegels op maat met een zelfgemaakte roomdivider kunnen je interieur een finishing touch geven tegelijkertijd een visuele aantrekkingskracht toevoegen aan de ruimte. Kies de optie die het beste past bij je stijl en behoeften;

Staande Spiegel naast de Roomdivider: Zet een staande spiegel naast de zelfgemaakte roomdivider. Dit biedt een handige plek om jezelf te bekijken voordat je de kamer binnenkomt of verlaat, en het voegt ook visuele diepte toe aan de ruimte.

Ronde Spiegel aan de Muur naast de Roomdivider: Hang een ronde spiegel aan de muur naast de zelfgemaakte roomdivider. Dit geeft een speelse en asymmetrische uitstraling aan de kamer, waardoor het interessanter wordt.

Ronde bronzen spiegel in combinatie met een zelfgemaakte roomdivider.

Boogspiegel naast de Roomdivider: Plaats een boogspiegel naast de zelfgemaakte roomdivider. Dit creëert een opvallend middelpunt in de kamer en reflecteert het licht, waardoor de ruimte helderder en ruimer lijkt.

De roomdivider DIY: Hoe maak ik die zelf?

Het aanschaffen van een klant en klare roomdivider is ongetwijfeld een prachtige investering, maar we begrijpen dat kosten soms een rol spelen.

Daarom willen wij je meenemen in de wereld van “doe het zelvers”.

Als je ervoor kiest om zelf een houten roomdivider te maken, begint alles met de keuze van het materiaal. Daarnaast is het ontwerp van je scheidingswand ook een belangrijk detail. Ga je voor een subtiele minimalistische uitstraling met smalle, sierlijke verticale houten latten of ga je liever voor een grover ontwerp met grotere, dikkere of zelfs vierkante latten. Het uiteindelijke ontwerp is een kwestie van persoonlijke smaak.

Zelf een roomdivider maken vereist handigheid en precisie. Het meten en monteren moeten nauwkeurig gebeuren om verrassingen te voorkomen. Wij willen je daarom meenemen naar de pagina van Studio Zodiac waar een mooie uitleg uitgeschreven staat.

Kijk ook eventueel naar het onderstaande filmpje voor een sfeerimpressie;

En als je dan nog verder kijkt dan staat er ook een mooie uitleg hoe jezelf een staande spiegel maakt.

Staande spiegel met een zelf gemaakte room diver

Wil je meer informatie? Wij zijn telefonisch 055 – 843 16 27 of per mail info@glaswebwinkel.nl bereikbaar.

Veel klusplezier!