call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Rubberdopjes (strip 40 stuks)

v.a. 3,56 excl. BTW
4,31 incl. BTW

Rubberdopjes voor bescherming en stabiliteit, ideaal voor glazen tafelbladen en deuren.

Gebruik rubberdopjes bij glazen tafelbladen of deuren, om te zorgen voor bescherming en stabiliteit. Rubber dopjes, ook wel bekend als siliconen druppels of stootdoppen, bieden hiervoor een uitstekende oplossing. Ze voorkomen dat glasplaten gaan schuiven op een gladde ondergrond. Deze kleine dopjes worden ook vaak gebruikt om te voorkomen dat glazen deuren tegen het kozijn of de muur aan botsen.

De siliconendruppels van Glaswebwinkel.nl hebben een doorsnede van 8 millimeter en een hoogte van 2,2 millimeter. Totaal 40 stuks op een stickervel.

Naast de beschermende functie kunnen rubber dopjes ook handig zijn in andere situaties, zoals bij keukenkastjes of zelfs bij een glazen vloerplaat. Ze zorgen ervoor dat oppervlakken niet beschadigd raken en verminderen geluid en trillingen. Door het plaatsen van deze dopjes op de juiste plekken creëer je een veilige en stabiele omgeving.

Veelzijdige toepassingen voor rubber dopjes, bescherming voor diverse oppervlakken

Rubber dopjes hebben veelzijdige toepassingen en kunnen op verschillende oppervlakken worden gebruikt. Een van de meest voorkomende toepassingen is het beschermen van glazen tafelbladen of glazen salontafel. Door rubber dopjes onder het tafelblad te plaatsen, voorkom je krassen en beschadigingen aan zowel het glas als de onderliggende oppervlakken.

Daarnaast kunnen rubber dopjes ook van pas komen bij glazen deuren. Door de dopjes op strategische plaatsen te bevestigen, zoals aan de onderkant of de zijkanten van de deur, voorkom je dat deze tegen het kozijn of de muur stoot. Dit vermindert niet alleen het risico op beschadigingen, maar zorgt ook voor een geruisloze en soepele werking van de deur.

Rubber dopjes zijn niet alleen geschikt voor glazen meubels en deuren, maar kunnen ook worden gebruikt bij andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van keukenkastjes tegen de impact van het sluiten, waardoor slijtage en beschadigingen worden voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als stootdoppen voor de wc bril, waardoor harde geluiden en schokken worden gedempt.

Siliconen druppels voor glasplaat, voorkom wegglijden en bescherm het glas

De rubberdopjes of siliconen druppels zijn specifiek ontworpen voor glasplaten. Deze druppelvormige siliconen nopjes hebben een zelfklevende achterkant en kunnen eenvoudig op de glasplaat worden aangebracht. Ze dienen meerdere doelen, zoals het voorkomen van wegglijden van de glasplaat en het beschermen tegen krassen en beschadigingen. Siliconen druppels bieden een veilige en stabiele grip, waardoor de glasplaat op zijn plaats blijft. Dit is met name handig bij tafelbladen of andere toepassingen waarbij het glas een zekere mate van stabiliteit vereist. Bovendien voorkomen de druppels direct contact tussen het glas en de ondergrond, waardoor krassen en beschadigingen worden geminimaliseerd.

Of het nu gaat om rubberdopjes of siliconen druppels, beide bieden een effectieve oplossing voor het beschermen van glazen oppervlakken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen, duurzaam en veelzijdig in gebruik. Door het gebruik van deze kleine accessoires zorg je ervoor dat je glazen tafelbladen, deuren, keukenkastjes en glazen vloerplaten optimaal beschermd zijn tegen schade en slijtage.

Rubberdopjes bestellen?

Bestel eenvoudig de rubberen stootdoppen in de webshop van Glaswebwinkel.nl. Wij hebben deze glasartikelen op voorraad en je zal ze daarom snel in huis hebben.

Waarom
Glaswebwinkel.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Glaswebwinkel.nl, dé webshop voor online glas bestellen!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.nl is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.nl een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in heel Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.nl

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.nl. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via 055 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.nl kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.nl, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Glastransport Glaswebwinkel
Controlewerkzaamheden op het isolatieglas door onze magazijnmedewerker
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10