Werkwijze van Glaswebwinkel.nl

Werkwijze
Bij Glaswebwinkel.nl staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de levertijden kort. Hoe werken wij?

Glas bestellen
Bepaal welk soort glas u nodig heeft. Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren. Geef het aantal ruiten op dat u nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen. Twijfelt u hoe de juiste maat te bepalen? Kijk op glasmaat berekenen voor een rekenvoorbeeld.

De bestelling wordt doorgegeven aan de glasfabriek, waar het glas op maat wordt geproduceerd. Met ongeveer 10 tot 15 werkdagen wordt het glas, met speciaal glastransport, thuis afgeleverd. U ontvangt voorafgaand de levering een bericht over het moment van de levering.

Glas leveren wij in heel Nederland (m.u.v. de wadden eilanden), voor € 17,50 (incl. btw) per bestelling.

Heeft u ervoor gekozen om de bestelling op te halen, dan ontvangt u van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor u gereed staat (op onze site staat onder het item FAQ’s voor u misschien nog aanvullende tips).

Glasartikelen bestellen
Glaswebwinkel.nl heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet tezamen met het glas geleverd, vaak heeft u deze producten de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 8,17 (incl. btw) per bestelling, ongeacht de provincie waar u woont.

Heeft u ervoor gekozen om de bestelling op te halen, dan ontvangt u van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor u gereed staat.

Afrekenen
De betaling van de bestelling kan via iDEAL, Mastercard of Achterafbetalen.nl (Focum). Kiest u voor iDEAL  dan betaalt u de factuur vooraf, bij een keuze voor Achterafbetalen.nl (alleen voor consumenten) mag de betaling nadat de bestelling is uitgeleverd worden voldaan. Aan de betaalmethode van Achterafbetalen.nl zijn € 2,00 aan extra kosten verbonden.