call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Werkwijze van Glaswebwinkel.nl

Werkwijze

Bij Glaswebwinkel.nl staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de levertijden kort. Wat is de werkwijze van Glaswebwinkel.nl?

Glas bestellen
  • Bepaal welke glassoort je nodig hebt.
  • Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren.
  • Geef het aantal ruiten op dat je nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen en reken deze af.

De bestelling wordt doorgegeven aan productie, waar wij aan de slag gaan om je bestelling op maat te produceren en uit te leveren.

Met ongeveer 10 tot 15 werkdagen* wordt het glas veelal met speciaal glastransport bij je afgeleverd. Bij gelakt/gehard/isolatieglas is de gemiddelde levertijd 15-20 werkdagen. Je ontvangt voorafgaand aan de levering een bericht over het moment van aflevering.

Glas leveren wij in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), voor € 31,50 (incl. btw) per bestelling.

Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen bij een afhaallocatie? Dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling gereed staat (op onze site staan onder het item FAQ’s nog aanvullende tips).

*Rond algemene feestdagen, gedurende vakantie- en bouwvakperiode, kunnen levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Wil je een indicatie van de levertermijn? Neem dan gerust contact op.

Glaszetartikelen bestellen

Glaswebwinkel.nl heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet gelijktijdig met het glas geleverd. Deze producten heb je dan vaak de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 8,75 (incl. btw) per bestelling, ongeacht de provincie waarin je woont. Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je gekozen om de bestelling op te halen bij een afhaallocatie? Dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling gereed staat.

Afrekenen

De betaling van de bestelling kan via iDEAL of Mastercard.