Spiegel op maat (plat poly geslepen)

Spiegel op maat (Plat Poly geslepen)

Vanaf €31.50 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: ,
Tags: ,
Prijs: €31.50 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 0 €
    • 7 €

Aantal


Productbeschrijving

Spiegel op maat (plat poly geslepen), voor een fraaie en mooi afgewerkte spiegel

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (p.p. geslepen), als u het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame. Kan je de randen van de spiegel aanraken? Of plaats je spiegels tegen elkaar aan of blijft de spiegelrand zichtbaar, dan raden wij een platpoly geslepen randafwerking aan. De spiegel op maat (plat poly geslepen) is verkrijgbaar in 4 millimeter, 6 millimeter of 8 millimeter dikte. Verzilverde spiegels zijn het meest gebruikt en gangbaar. Een andere kleur, zoals bronzen spiegels of grijze spiegels op maat is ook mogelijk.

Welke spiegeldikte wordt aanbevolen?

Hoe dik de spiegel mag zijn is afhankelijk van het totale formaat (breedte x hoogte). Om een spiegel te kiezen die stevig en robuust genoeg is, gelden de volgende richtlijnen:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting, vochtige omgeving en onvoldoende ventilatie, dat kan dit de verzilverde spiegellaag aantasten.

Bevestiging van de spiegel op maat (plat poly geslepen)

De meest gebruikte montage methoden voor spiegels zijn de Mirrorfix MS spiegelkit, dubbelzijdig spiegeltape of de spiegelmontage-set. De montageset is met name geschikt als er ook een spiegelverwarming wordt aangebracht. Montage d.m.v. spiegelkit of spiegeltape zijn definitief, dat wil zeggen dat de spiegel niet / moeilijk zonder te breken van de muur is te verwijderen. Maak je gebruik van de spiegelmontage-set dan is de spiegel nog te verplaatsen. Op de pagina met de spiegelmontage handleiding hebben wij de opties beschreven.

Toeslag bij grote oppervlakken

Lengtetoeslag bij extra brede of grote spiegels; Bestelt u een spiegel breder of hoger dan 3100 mm of  met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Zoek je meer inspiratie in de toepassing van spiegels in je woonkamer of badkamer kijk dan eens op de website bij VT Wonen, voor meer ideeën over het toepassen van spiegels.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegel op maat (Plat Poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…