Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) brons
Spiegel op maat gekleurd grijs

Spiegel op maat gekleurd (Plat Poly geslepen)

Vanaf €45.00 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: ,
Tags: ,
Prijs: €45.00 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 0 €
    • 7 €

Aantal


Productbeschrijving

Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen), brons of grijs kleurig, ideaal voor meer sfeer in huis.

Bestel eenvoudig uw spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) bij Glaswebwinkel.nl. Naast de standaard verzilverde blanke spiegels die veel worden toegepast in badkamers, leveren wij ook op maat gemaakte spiegels in de kleuren brons of grijs. Ze zijn iets donkerder van kleur, maar uitermate geschikt voor decoratieve toepassingen of om meer sfeer te geven aan de woonkamer of slaapkamer. De randen zijn geslepen, waardoor ze strak zijn afgewerkt en niet meer scherp zijn. Zo hoeft de spiegel niet in een lijst of frame geplaatst te worden. Door de bevestigingsmaterialen op de juiste manier toe te passen, kan de spiegel direct aan de wand gemonteerd worden.

Bereken het oppervlak van de spiegel om de juiste dikte te bestellen

De correcte afmeting is afhankelijk van het formaat van de spiegel. Wij hanteren de volgende richtlijnen:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm

Toeslag bij grote formaten spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen)

Schaft u een spiegel aan breder/hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijk grote spiegel op maat willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan. Stuur ons een bericht met de afmetingen van de spiegel naar  info@glaswebwinkel.nl

Toepassing van spiegels

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting, vochtige omgeving en onvoldoende ventilatie, dat kan dit de verzilverde spiegellaag aantasten.De kans bestaat dan dat het verzilverde spiegeloppervlak gaat roesten (corrosie). Ook als er geen gebruik wordt gemaakt van speciale spiegellijm, maar standaard constructie- of beglazingskit, kan het de spiegellaag aantasten.

Tip; breng de spiegelkit altijd in verticale lijnen aan, zodat vocht druppels nooit op de lijmstrook kunnen blijven liggen. Ook dan is er de kans op corrosie aanwezig.

Klik voor meer inspiratie voor het toepassing van spiegels op de volgende link: spiegels om maat

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegel op maat gekleurd (Plat Poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…