Veiligheidsspiegel op maat

Veiligheidsspiegel op maat

Vanaf €42.95 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: ,
Tags: ,
Prijs: €42.95 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Extra spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 0 €
    • 5 €

Aantal


Productbeschrijving

Veiligheidsspiegel op maat, beschermt u tegen verwondingen bij spiegelbreuk

Aan de achterzijde van de spiegel is een speciale folie aangebracht, dat bij breuk de glasscherven bij elkaar houdt. Koopt u een veiligheidsspiegel op maat, dan wordt de kans op eventuele verwondingen aanzienlijk verkleind. De spiegels zijn niet zozeer sterker als een standaard spiegel. Een veiligheidsspiegel op maat is vooral letselveilig. Deze spiegels worden toegepast in publieke ruimtes waar de kans op glasbreuk groot is, zoals bij sportscholen, oefenruimtes, scholen, winkels en kinderdagverblijven.

De randafwerking van de veiligheidsspiegel

Naast de keuze voor een letselveilige spiegel, is het ook van belang om de juiste randbewerking te kiezen. Een ongeslepen spiegel met een niet bewerkte rand, blijft scherp en alleen geschikt om in een lijst te plaatsen. Wordt de veiligheidsspiegel direct op de muur bevestigd, dan is het advies om voor plat poly geslepen randen te kiezen. Deze afwerking zorgt voor een strakke, niet scherpe rand. Snijden aan de randen is dan niet meer mogelijk.

Bevestiging van de spiegel

Kies voor het bevestigen van de spiegel voor een combinatie van dubbelzijdige spiegeltape voor directe hechting aan het wandoppervlak en voor spiegelkit voor de hechting op langere termijn. De Mirrorfix MS spiegelkit heeft even tijd nodig om uit te harden en te drogen. Het dubbelzijdige tape houdt de spiegel direct op zijn plaats.

Lengtetoeslag bij groot formaat veiligheidsspiegel op maat

Bestelt u een spiegel breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan bij ons een offerte aan en stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.nl

Onze veiligheidsspiegels zijn alleen geschikt voor binnen gebruik. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting, vochtige omgeving en onvoldoende ventilatie, dat kan dit de verzilverde spiegellaag aantasten.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Veiligheidsspiegel op maat” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *