116-530dc4d8-3cd0-444b-ac6a-4b47c0a8090f

Isolatieglas gelaagd (Lucht gevuld)

Vanaf €35.78 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , , , ,
Tags: , , , ,
Prijs: €35.78 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • Afmetingen

    *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Luchtgevuld gelaagd isolatieglas bestel je eenvoudig op Glaswebwinkel.nl

De levertijd voor isolatieglas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Gelaagd isolatieglas is opgebouwd uit één of twee glasbladen, voorzien van een folie laag. De folie zorgt ervoor dat bij glasbreuk, de glasscherven aan elkaar blijven plakken. Dit voorkomt verwondingen, bovendien werkt het inbraakwerend. Hoe meer lagen PVB folie, hoe langer het duurt voor een inbreker om door het glas heen te breken.

Een gelaagde ruit wordt op de volgende manier aangeduid;
44.2 = twee ruiten van vier millimeter dikte, voorzien van twee lagen folie.
33.1 = twee ruiten van drie millimeter dikte, voorzien van een folie laag.

Gelaagd isolatieglas kan eenzijdig gelaagd zijn, bijvoorbeeld 4-33.1 (standaard binnenruit en gelaagde buitenruit) of tweezijdig gelaagd 33.1-33.1 (zowel de binnenruit als de buitenruit gelaagd). De keuze voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd hangt af waar het glas wordt toegepast.

De spouw van gelaagd isolatieglas is gevuld met lucht, wat zorgt voor een prima isolatie. Als je op zoek bent naar nog beter isolerend glas, kies dan voor HR++ gelaagd glas. Dit type glas is iets duurder maar de investering verdien je snel terug door een besparing op de stookkosten.

Gelaagd isolatieglas voldoet aan de NEN-norm 3569 voor veiligheidsglas en kan worden toegepast op plaatsen waar een doorvalbeveiliging noodzakelijk is. Het voorkomt dat je door het glas heen kan lopen of vallen. Gelaagd glas wordt toegepast bij een schuifpui, etalageruit en in kozijnen waar de ruit tot op de grond doorloopt.

De fabrieksgarantie op gelaagd isolatieglas is standaard 10 jaar. Ben je op zoek naar gelaagd isolatieglas? Glaswebwinkel levert glas voordelig en snel in heel Nederland.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Isolatieglas gelaagd (Lucht gevuld)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…