115-530dc48f-70e8-482a-8c06-4b3ec0a8090f

Gelaagd glas (Plat poly geslepen)

Vanaf €39.29 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Gelaagd glas (plat poly geslepen)

De levertijd voor gelaagd glas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Wanneer u op zoek bent naar plat poly geslepen gelaagd glas, dan heeft u dit nu gevonden. Immers, Glaswebwinkel.nl is het adres voor dit type glas en levert elke bestelling uit zoals u van een echte professional mag verwachten. Met de juiste aandacht voor de klant en liefde voor het eindproduct.

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas wordt geschaard in de groep veiligheidsglas. Het is glas dat bestaat uit meerdere op elkaar gelijmde/gesmolten glasplaten. Tussen deze verschillende lagen glas is een speciaal folie geplaatst. Deze folie zorgt ervoor dat het glas, in geval van glasbreuk, niet uit elkaar spat. Dit voorkomt gevaarlijke vlijmscherpe glasscherven die verstrekkende gevolgen kunnen hebben.

Hoe wordt gelaagd glas gemaakt?

Verschillende glasplaten worden met elkaar versmolten. Dit gebeurt op zeer hoge temperaturen. Tussen de verschillende lagen glas wordt zogenaamd “polyvinylbutyral” folie geplaatst. Ook deze folie versmelt met het glas, waardoor gelaagd glas een extra stevig soort glas wordt.

Voordelen gelaagd glas

U weet inmiddels dat gelaagd glas een heel veilige glassoort is. Het is sterk en heeft een inbraakwerende werking, bovendien zal het glas bij glasbreuk niet uit elkaar spatten. Maar gelaagd glas heeft meer voordelen. Zo heeft gelaagd glas een isolerende werking en bespaart u hiermee op uw energiekosten. Gelaagd glas kan ook een geluidsisolerende werking hebben. Deze glassoort wordt gebruikt in bijvoorbeeld tafelbladen, windschermen en balkonafscheidingen.

Snijden van gelaagd glas

Het snijden van gelaagd glas is maatwerk. Is het glas gesneden, dan blijven er scherpe randen aan de glasplaat zitten. Wordt het gelaagde glas niet in een kozijn geplaatst, maar toegepast daar waar de randen zichtbaar blijven, dan is plat poly slijpen een mogelijkheid. De glasranden zien er dan netjes en strak uit. Bovendien heeft plat poly slijpen het voordeel dat letsel door snijden aan de glasranden wordt voorkomen.

Glaswebwinkel.nl weet als geen ander hoe te werken met gelaagd glas, ook wanneer dit  plat poly geslepen dient te worden.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl.

Gelaagd glas is in diverse glasdiktes bij Glaswebwinkel.nl verkrijgbaar. Wij leveren het plat ploy geslepen gelaagd glas in heel Nederland. Kijk in onze webshop voor het gehele assortiment.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gelaagd glas (Plat poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…