89-52d512ab-0094-44ca-9157-74bdc0a8090f

Enkel glas (Plat Poly geslepen)

Vanaf €24.70 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , ,
Tags: , , , ,
Prijs: €24.70 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Enkel glas (plat poly geslepen)

De prijs voor plat poly geslepen enkel glas kun je eenvoudig zelf berekenen in de belstelmodule van Glaswebwinkel.nl. Plat poly geslepen glas is verkrijgbaar in 4, 5, 6, 8 of 10 millimeter.

Nadat het glas in de fabriek op maat is gesneden, is het mogelijk om de scherpe randjes van het glas af te laten slijpen. Dit proces wordt plat poly slijpen genoemd, afgekort p.p. slijpen. Niet alleen wordt de kans op verwonding verkleind, de randen van het glas ogen ook nog eens mooier en strakker.

Float glas is een andere naam voor blank enkel glas. De naam float (drijven) is afkomstig uit het productieproces van glas. Vanuit de glasoven drijft  het glas als het ware op een laagje tin, waardoor het glasoppervlak gelijkmatig en vlak wordt geproduceerd. Plat poly geslepen glas wordt onder ander toegepast bij glazen schapjes, tafelbladen en binnen glas.

De getoonde prijs van enkel glas plat poly geslepen is inclusief BTW, verwijderingsbijdrage en energietoeslag.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Enkel glas (Plat Poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…