Spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) brons
Spiegel op maat gekleurd grijs

Spiegel op maat gekleurd

Vanaf €27.00 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , ,
Tags: ,
Prijs: €27.00 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Extra spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 0 €
    • 5 €

Aantal


Productbeschrijving

Spiegel op maat gekleurd, de perfecte spiegel in het grijs of brons.

Wilt u eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel? Dan is de spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs wellicht iets voor. Dit type gekleurde spiegels zijn donkerder getint als eens standaard verzilverde spiegel, maar houden wel het perfecte spiegelbeeld. Voor decoratieve toepassingen of om meer sfeer in de ruimte te brengen, zijn dit de ideale spiegels.

Een gekleurde spiegel zonder randafwerking, wordt hoofdzakelijk gebruikt om in een lijst te plaatsen, zodat de rand niet aangeraakt kan worden en ook niet meer zichtbaar is. Voor gekleurde maatwerk spiegels waarbij de randen strak afgewerkt moeten zijn en bovendien niet meer scherp, dan is de plat poly geslepen variant van de spiegel op maat gekleurd een betere keuze.

Welke spiegeldikte kunt u het beste kiezen?

De totale afmeting (breedte x hoogte) van de spiegel bepaalt de te kiezen dikte. Ons advies is om de onderstaande richtlijn te hanteren:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm

Gebruik altijd de geschikte spiegelmontage-set, Mirrorfix MS spiegelkit of dubbelzijdig spiegeltape om de spiegel op een juiste manier te monteren. Dit voorkomt het roesten van het spiegeloppervlak.

Afwijkende vorm nodig? Ook ronde, driehoekige of veelhoekige spiegels op maat maken wij voor u!

Wilt u een spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs, in een andere vorm dan vierkant of rechthoekig, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een ronde spiegel op maat, driehoek of andere afwijkende vorm bent u bij Glaswebwinkel.nl aan het juiste adres. Wij kunnen het allemaal op maat voor u produceren.

Lengtetoeslag bij grotere op maat gemaakte gekleurde spiegels

Bestelt u een spiegel breder/hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Onze spiegels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk voor meer tips, inspiratie en ideeën met spiegels eens bij het ideabook van homify

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegel op maat gekleurd” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…