call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending
gehard glas (plat poly geslepen)

Glashelder!

douchewand shield spiegel shield 1Waarom Invisible Shield clean X coating, geweldig is voor een douchewand!

Waarom zou je Invisible Shield Clean X coating op een douchewand toepassen? Die vraag is wellicht bij je opgekomen toen je dit artikel begon te lezen. En terecht! In deze blogpost zullen we alle voordelen en redenen bespreken waarom het toepassen van deze coating op jouw glazen douchewand een slimme keuze is.

We kennen allemaal de frustratie van kalkaanslag op onze mooie spiegels en glazen oppervlakken, zoals douchewanden. Het lijkt wel alsof het binnen no-time verschijnt en als we poetsen, lijkt het nooit helemaal weg te gaan. Maar met de Clean X coating wordt dit probleem aanzienlijk verminderd.

Voordelen Invisible Shield Clean X

Invisible Shield Clean X is een dunne nano-coating die speciaal ontworpen is om glazen oppervlakken te beschermen tegen vuil, vlekken en kalkaanslag. Door een onzichtbare protectielaag aan te brengen op het glasoppervlak, voorkomt deze coating dat vuil zich kan hechten. Dit betekent dat je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken van je douchewand. Een simpele veeg met een doekje zal vaak al voldoende zijn om de wand er weer als nieuw uit te laten zien.

Maar de voordelen stoppen daar niet. Naast de bescherming tegen vuil biedt de Clean X ook langdurige bescherming tegen verwering. Dit betekent dat jouw douchewand er langer mooi uit blijft zien, zonder verkleuring of beschadigingen door de invloeden van water, zeep en andere stoffen die dagelijks in de badkamer aanwezig zijn. Dit bespaart niet alleen tijd en geld op schoonmaakmiddelen, maar ook op eventuele reparaties of vervanging van de douchewand.

Wat deze coating nog beter maakt, is dat het volledig onzichtbaar is. Je zult geen verschil zien in het uiterlijk of de transparantie van je douchewand nadat je Invisible Shield Clean X hebt aangebracht. Het blijft net zo helder als voorheen, maar met een extra laagje bescherming.

En als kers op de taart is deze coating ook geschikt voor geglazuurde tegels en zelfs autoruiten! Dus als je niet alleen je douchewand wilt beschermen, maar ook andere glazen oppervlakken in huis of zelfs in je auto, dan is Invisible Shield Clean X een veelzijdige keuze.

Aanbod Invisible Shield Clean X

Nu je alle voordelen van coating kent, vraag je je misschien af waar je dit product kunt vinden. Gelukkig hebben wij dit product aan ons assortiment toegevoegd in onze webshop. Hier vind je niet alleen meer informatie over het product zelf, maar ook instructies voor het juist aanbrengen ervan.

Kortom, als jij wilt genieten van een stralend schone douchewand zonder gedoe met kalkaanslag en vuil, dan is Invisible Shield Clean X coating dé oplossing voor jou. Bescherm jouw glazen oppervlakken tegen vuil en verwering met deze onzichtbare protectielaag en geniet langer van hun schoonheid. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden van Invisible Shield Clean X coating!