Werken bij Glaswebwinkel.nl

Vacature binnendienst medewerker (24 uur)

 

Wat aandacht krijgt, groeit! Zo ook onze organisatie. Met trots zoeken wij dan ook een extra collega. Woon jij in Apeldoorn (e.o.)? Ben jij assertief, administratief sterk maar ga jij commerciële taken ook niet uit de weg?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Branche ervaring is niet noodzakelijk, wij staan ook open voor een herintreder. Lees snel verder…..

Wie zijn wij?

Glaswebwinkel is de online glaswebshop van Nederland! Wij zijn centraal gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf is in 2014 opgestart door Marco Tijdink. De afgelopen jaren hebben wij ons flink op de kaart gezet en staat er een mooi bedrijf met een gedreven team, ondersteunt door onze kantoorhond Dirk.

Onze kennis omtrent glasproducten

Onze jarenlange ervaring in de glasbranche heeft ervoor gezorgd dat glas voor ons geen geheimen meer heeft. Wij verwachten niet dat jij deze kennis hebt, maar brengen jou deze kennis graag bij!
Onze producten zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Wij onderscheiden ons door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen van bestelling tot en met de uiteindelijke levering bij de eindgebruiker. Iedere schakel binnen Glaswebwinkel is voor ons van grote waarde. Dat betekent ook dat wij het uiterste doen voor onze klanten.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als webshop hebben wij continue een stroom van bestellingen en vragen te verwerken van onze klanten. Jij wordt geen ondersteuner maar draait, na inwerken, volledig met ons mee in het gehele bedrijf. In alle werkzaamheden staat de klant centraal en is onze service op een hoog niveau.
De dagelijkse werkzaamheden zijn heel variërend en geen dag is hetzelfde. Denk hierbij o.a. aan: Verwerking en bewaking van binnenkomende orders van onze diverse domeinen, telefonische advisering richting onze klanten, behandelen van offerte aanvragen, ondersteuning t.a.v. planning, verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en meedenken in commerciële-/ marketingactiviteiten

Kortom: In deze functie krijg je alle ruimte om je administratieve- en commerciële kwaliteiten te laten zien.


Wij bieden:

 • Een 24-urige werkweek (in eerste instantie)
 • Werktijden van 8.30 – 17.00 uur
 • No-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door een open communicatie en een informele zetting
 • FUN, in een prettige werkomgeving, standplaats Apeldoorn
 • Een grote mate van vrijheid
 • Een brutosalaris wat bij je ervaring en opleiding past

Wat jij ons kan bieden:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Woonachtig in Apeldoorn (max. 15 km er vandaan)
 • Je kan goed overweg met Excel en Outlook
 • Je wil graag meer leren over onze branche en bijbehorende glasproducten/diensten
 • Administratieve- en/of commerciële ervaring is een pré
 • Een vrolijke, enthousiaste zelfstandige team-player met hart voor de zaak die initiatieven durft te tonen
 • Bijkomend maar niet onbelangrijk geen hondenallergie i.v.m. onze bedrijfshond, labrador Dirk. Hij zal af een toe een aai over zijn bol willen.

Zie jij het al helemaal voor je? Solliciteer dan direct!

Stuur een mail, voor 21 januari 2019, met je cv + motivatie naar info@glaswebwinkel.nl t.a.v. Briegitte Masselink (https://www.linkedin.com/in/briegittemasselink/ ) en overtuig ons waarom wij met jou in gesprek moeten gaan!

Mocht je op voorhand nog vragen hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar op: 055-8431627