Privacy verklaring

Glaswebwinkel.nl
Wilmersdorf 29
7327 AD  APELDOORN
info@glaswebwinkel.nl

KvK: 4515994
B.T.W.: NL193381060B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie).

Deze informatie wordt gebruikt
– om de inhoud van onze website te verbeteren
– om de inhoud en de lay-out van onze pagina’s te individualiseren voor elke individuele bezoeker
– om u op de hoogte te stellen van updates van onze site
– om u later te contacteren voor marketingdoeleinden

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek)
– om uw voorkeuren te registreren
– om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst
– om u bij een volgend bezoek aan onze site op de hoogte te stellen van nieuwigheden die u zouden kunnen interesseren
– om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om u bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Beveiligde SSL-verbinding:

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Glaswebwinkel.nl. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding (te herkennen aan https:) Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en de bezoeker. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje in de adresbalk.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben stuur gerust een mail naar info@glaswebwinkel.nl